zimowe jazdy
- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
zimowe jazdy
nie wiem jak tam w waszych rewirach ale u mnie pogoda taka, że można trochę pośmigać. Plus 9 dzisiaj, słoneczko, drogi w miarę suche. no i paliwo miałem dzisiaj za darmo.
trzask prask i po wszystkim.
- Bury
- klepacz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
Re: zimowe jazdy
wszystko rozumiem ale paliwo za darmo??? znaczy zalałeś i rura...???
VFR800 RC46 98r była
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
Darkness Black Metallic
- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
no może powinienem napisać "za darmo". stacja 30 km od domu, 10 litrów do baku, sięgam po kartę... ale ta postanowiła zostać sobie w domu. gotówki 2 złote i grosz (na szczęście!).
Na szczęście pani przy kasie stwierdziła, że zna tego barana w kasku. zapłaciła za mnie. Oddać mam jutro już u mnie na miejscu. Dlatego napisałem, że dzisiaj za darmo.
Oczywiście po przyjeździe okazało się, ze jednak mam jakieś 50 dych zaszyte na czarną godzinę a drugie w ampułce w zębie...
Na szczęście pani przy kasie stwierdziła, że zna tego barana w kasku. zapłaciła za mnie. Oddać mam jutro już u mnie na miejscu. Dlatego napisałem, że dzisiaj za darmo.
Oczywiście po przyjeździe okazało się, ze jednak mam jakieś 50 dych zaszyte na czarną godzinę a drugie w ampułce w zębie...
trzask prask i po wszystkim.
- Bury
- klepacz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
a ja juz myslalem ze wał jakiś i bedzie w TV ze gosc na VFR zalał i spieprzył łeeeeeeeeeeeetam
VFR800 RC46 98r była
Darkness Black Metallic
Darkness Black Metallic