wyprzedaż/kaski/ciuchy
- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
wyprzedaż/kaski/ciuchy
kolega ma wyprzedaż w sklepie - kaski, ciuchy itd. ja niestety się spóźniłem (miał np. skórzane kurtki RST w dobrej cenie, ale zostały L i większe).
namiary na sklep: 504 113 380 (MOTO 303)
namiary na sklep: 504 113 380 (MOTO 303)
trzask prask i po wszystkim.
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: wyprzedaż/kaski/ciuchy
Szkoda że nie ma listy konkretnych produktów trudno ze zdjęć określić co jest do sprzedaży. A dzwonić z każdą pierdółką to szkoda czasu. http://moto303.pl/ chyba że ja nie potrafię się poruszać po stronie.
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Hmm........bardzo interesujące podejście do klienta... patrz-godziny otwarcia...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

- Bury
- klepacz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
no właśnie jakaś lista by sie przydała i najlepiej odrazu z cenami co by łatwiej było moze d sie to zrobic?
VFR800 RC46 98r była
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
musi byc nie lada macher.
sory ale mamy 21 wiek, za takie dane to nie taką firmę ostatnio zjebałem
podane pincet telefonów, maili, ale pracują huj wie kiedy więc huj wie kim są jak dla mnie - jako potencjalnego nabywcy.
mamy dzwonić na podany nr i pytać, czy czasem nie mają wyprzedaży czy o co chodzi w tym temacie nierob??
strona, cennik, kontakt.
chyba, że nie chce sprzedać -a patrząc na stronę to nie chce - więc po co ten temat

sory ale mamy 21 wiek, za takie dane to nie taką firmę ostatnio zjebałem

mamy dzwonić na podany nr i pytać, czy czasem nie mają wyprzedaży czy o co chodzi w tym temacie nierob??

strona, cennik, kontakt.
chyba, że nie chce sprzedać -a patrząc na stronę to nie chce - więc po co ten temat

- brylek22
- klepacz
- województwo: mazowieckie
Godziny otwarcia rozwalają nadgarstniki, nie długo będzie wyprzedaż bo zwijają interes, Ja też im "Życzę szczęścia
" ale z takim podejściem to daleko nie zajadą

- emils
- pisarz
- Imię: Emil
Czyli mamy sobie wybrac co byśmy chcieli w promocji, a on to dla Nas załatwi? Bo nie rozumiem skąd mam wziąć konkretny produkt...
Co do godzin otwarcia-luzujcie, możliwe, że to takie podśmiechujki. Troszke luzu
Co do godzin otwarcia-luzujcie, możliwe, że to takie podśmiechujki. Troszke luzu

"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
-
- zadomowiony
- Imię: Damian
to znaczy że mam zadzwonić i spytać czy czasami nie mają tego co mnie interesuję i w przystępnej cenie = luzik.... 

- Pablopbs
- teksciarz
- Imię: Paweł
- województwo: lubelskie
Podśmiechujki podśmiechujkami, ale jaki poważny klient się zainteresuje taką firmą skoro na dzień dobry dostaje powitanie "jak pan chcesz to pan przyjedź, prosić nie będziemy" wynikające z godzin otwarciaemils pisze:Czyli mamy sobie wybrac co byśmy chcieli w promocji, a on to dla Nas załatwi? Bo nie rozumiem skąd mam wziąć konkretny produkt...

Póki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
- Fankas
- pisarz
- Imię: Fankas
- województwo: śląskie

podejscie do klienta.... bez komentarza...
Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
i zrób tu panie koledze przysługę... wygląda, że to będzie ostatnia posługa.
trzask prask i po wszystkim.
- brylek22
- klepacz
Nikt tu nie pije do Ciebie tylko do kolegi, a właściwie do jego podejścia do klienta,jak i również dziwne są warunki promocji.
Nie ma o co obrażać, wystarczy jasno i czytelnie napisać co i jak, na stronie sklepu nie ma nic na ten temat więc się nie dziw.
A że kolega podchodzi do klienta czak czy inaczej to już nie Twoja brocha. Ja osobiście jak bym chciał tam zrobić zakupy i zobaczył w jakich godzinach pracuje sklep dałbym sobie spokój i od razu szukał gdzie indziej. Pamiętam jak ładnych paręnaście lat temu kupowałem graty do motorynki, w moim mieście był tylko jeden sklep z takimi gratami prowadzony przez dziadziusia który z godzinnej przerwy robił sobie zawsze kilkugodzinną, człowiek kwitł pod tym sklepem bo zaraz powinien przyjść. Jak już po przeciągniętej przerwie o 2-3 godziny dotarł do sklepu to padało pytanie czy coś kupuje czy nie, bo jak nie to nawet nie otwiera i idzie zobaczyć jaki jest poziom Wisły. Takie samo mam odczucie teraz.
Nie ma o co obrażać, wystarczy jasno i czytelnie napisać co i jak, na stronie sklepu nie ma nic na ten temat więc się nie dziw.
A że kolega podchodzi do klienta czak czy inaczej to już nie Twoja brocha. Ja osobiście jak bym chciał tam zrobić zakupy i zobaczył w jakich godzinach pracuje sklep dałbym sobie spokój i od razu szukał gdzie indziej. Pamiętam jak ładnych paręnaście lat temu kupowałem graty do motorynki, w moim mieście był tylko jeden sklep z takimi gratami prowadzony przez dziadziusia który z godzinnej przerwy robił sobie zawsze kilkugodzinną, człowiek kwitł pod tym sklepem bo zaraz powinien przyjść. Jak już po przeciągniętej przerwie o 2-3 godziny dotarł do sklepu to padało pytanie czy coś kupuje czy nie, bo jak nie to nawet nie otwiera i idzie zobaczyć jaki jest poziom Wisły. Takie samo mam odczucie teraz.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
dobra...pogadali, a teraz coś od władzy.
zasada 1. - nie przeklina się zasadniczo EMIL np.
zasada 2. - nie gadamy o dupie i Maryni w GIEŁDZIE
zasada 3 - patrz pkt. 1 i 2 i to w końcu zastosujcie....ostrzeżeń nie mogę dawać, a chętnie bym powlepiał.
AMEN
zasada 1. - nie przeklina się zasadniczo EMIL np.
zasada 2. - nie gadamy o dupie i Maryni w GIEŁDZIE
zasada 3 - patrz pkt. 1 i 2 i to w końcu zastosujcie....ostrzeżeń nie mogę dawać, a chętnie bym powlepiał.
AMEN
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
napier.alaj Kolec!
co Was to obchodzi czyjes podejscie?
nie pasuje?! nie kupuj! olej temat!
po co to bicie piany. gosc pewnie sie liczyl ze tacy ktorzy sie nie znaja na zartach do niego nie zajrza i ma to dupie
:):):)
co Was to obchodzi czyjes podejscie?
nie pasuje?! nie kupuj! olej temat!
po co to bicie piany. gosc pewnie sie liczyl ze tacy ktorzy sie nie znaja na zartach do niego nie zajrza i ma to dupie

Nie ma boga, jest Mmmmotór!