W nocy miałem nieodebrane połączenie z numeru +243 115 507 497.
Jakby się Wam coś takiego trafiło, to nie oddzwaniajcie czasem. Jest to numer z Demokratycznej Republiki Konga (kier. +243) i należy do oszustów. Najczęściej dzwonią w nocy.
Mechanizm działania znajdziecie w ostrzeżeniu Urzędu Komunikacji Elektronicznej
http://www.uke.gov.pl/uke-ponawia-ostrz ... lowa-12735#
Uważajcie. Temat możnaby jakoś podkleić, bo ostatnio dzwoniono do kilku znajomych. Szkoda, żeby ktoś zapłącił sporą sumę za takie głupoty.
Uwaga na dziwne telefony
- emils
- pisarz
- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
Uwaga na dziwne telefony
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Re: Uwaga na dziwne telefony
emils pisze:W nocy miałem nieodebrane połączenie z numeru +243 115 507 497. Jest to numer z Demokratycznej Republiki Konga (kier. +243)
Okazało się że zostałeś tatą i dzwoni teściu

- emils
- pisarz
- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
Nawet jak to wole nie oddzwaniac ani nie odbierać 

"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
- vicctor
- zadomowiony
- województwo: wielkopolskie
Cenna wiadomość. Warto o takich sprawach pisać.Nic mnie bardziej nie wk..wia niż tego rodzaju cwaniactwo.
Zastanawiam się tylko kto na tym i w jaki sposób zarabia?
Zastanawiam się tylko kto na tym i w jaki sposób zarabia?
Brak mi koncepcji na fajną stopkę. Ale pracuję nad tym zagadnieniem.
- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
Jak głupi dałem się kiedyś skusić i odpowiedziałem sms-em na jakieś pytanie ,w jakimś tam konkursie.
Dodam że mój sms był darmowy.
Wpodzięce dostałem wiadomość że to oni będą do mnie codziennie zapodawać sms, za którego ja płaciłem koło sześciu złotych,ochujenie ,i tak kilka dni nim nie wróciłem z delegacji i poszedłem do swojej sieci zablokować to qrestwo.
Dodam że mój sms był darmowy.
Wpodzięce dostałem wiadomość że to oni będą do mnie codziennie zapodawać sms, za którego ja płaciłem koło sześciu złotych,ochujenie ,i tak kilka dni nim nie wróciłem z delegacji i poszedłem do swojej sieci zablokować to qrestwo.