Pozdrowienia

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Czarny32
bywalec
bywalec
Imię: Arek
województwo: mazowieckie

Pozdrowienia

Post autor: Czarny32 » pn 24 wrz 2012, 10:41

Chciałby z tego miejsca pozdrowić kierowcę Citroena C5, który w sobotę, 22 września, próbował się ze mną na ulicy Połczyńskiej w Warszawie i niestety nie wiedział kiedy odpuścić, co zaprowadziło go wprost na laser suszarki policyjnej. Dzielnie chłopie walczyłeś ale naucz się jednego: fizyka, moc, masa i takie tam dyrdymały, które przespałeś w szkole podstawowej bardzo by się przydały i pozwoliły zaoszczędzić kilka stów i punków karnych.

Awatar użytkownika
zaba80r
pisarz
pisarz
Imię: Piotr
województwo: poza granicą Polski

Re: Pozdrowienia

Post autor: zaba80r » pn 24 wrz 2012, 19:09

dobre :D
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...

Awatar użytkownika
Lisu
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Maciej
województwo: kujawsko-pomorskie

Re: Pozdrowienia

Post autor: Lisu » wt 25 wrz 2012, 11:45

Takich próbujących jest sporo. Ze mną się kiedyś mierzyła sympatyczna dziewusia Civicem 1,3. Powiem więcej - dałem jej wygrać :) A na następnych światłach z nią sobie porozmawiałem to była przeszczęśliwa :) I takim miłym akcentem poprawiłem jej humor pewnie na tydzień i dostarczyłem mnóstwa powodów do chwalenia się z koleżankami ;) A co tam...trzeba być uprzejmym ;)

ODPOWIEDZ