Carbon na półkę
- niedziwedz
- bywalec
- Imię: Paweł
- województwo: mazowieckie
Carbon na półkę
Co sądzicie o takim zrobieniu półki?

- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Re: Carbon na półkę
Zależy w jakim stanie jest półka, moja jest trochę porysowana to taki patent by się przydał, jedna jak patrzę po niektórych sztukach półka jak nowa to do takiej bym nie założył. - moje zdanie 

LWL 74HN
Jeśli ktoś ma porysowaną półkę np. od breloczka w kluczykach to spoko ale jeśli nie to lepiej bez "carbonu" 
EDIT: Aj Zając wyprzedziłeś mnie o minutę

EDIT: Aj Zając wyprzedziłeś mnie o minutę

- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
Gdzie takie karbonowe elementy można dostać
- niedziwedz
- bywalec
ja zamawiałem u angoli 

- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Na półce to i ja mam założoną - natomiast oklejenie całych zegarów to w mojej ocenie taki trochę wiejski-tunining. Honda ma bardzo przyzwoitą jakość plastików - po co więc to oklejać??? Równie dobrze można by machnąć tam drewno i mówić, że to limuzyna
Ale każdy robi jak lubi.

Ale każdy robi jak lubi.
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
-
- pisarz
- Imię: Adam
ja też myślałem zrobić sobie coś podobnego ( mam RC46 ) ale nie środek zegarów tylko tę ramkę wokół nich bo mam kawałek wyłamany .
Znalazłem na Allegro gościa , który sprzedaje taką folię karbo-podobną w Warszawie ale na razie brak czasu króluje
Znalazłem na Allegro gościa , który sprzedaje taką folię karbo-podobną w Warszawie ale na razie brak czasu króluje
Adam
- niedziwedz
- bywalec
jeśli folia to tylko hydrografika wtedy będzie się trzymać i wyglądać, ja nie mam foli ale jakieś tworzywo twarde które wygląda jak karbon, na pewno wygląda lepiej niż te wszystkie dostępne u nas naklejki, no może jeszcze folia 3M będzie dobrze wyglądać słyszałem że jest niezła i na zagięcia się nadaje.adam.ada pisze:ja też myślałem zrobić sobie coś podobnego ( mam RC46 ) ale nie środek zegarów tylko tę ramkę wokół nich bo mam kawałek wyłamany .