Jest jakaś bezpieczna granica przy której bez problemu można się składać w zakręty?
Aha, też tak macie, że "wszystko ok ale mocy mało" ?

dopiero zaczynam ćwiczyć na jakichś placykach. Często sprawdzam umiejętności na drodze. Nie znam jeszcze tej granicy ale pewnie poznam jak się glebne na moto. Udało mi się szurnąć lewym podnóżkiem(chyba) albo to była centralka- nie wiem nie przyglądałęm się. Ale zauważyłem, że do złożeń w prawo mam jakieś ale - coś mnie hamuje przed głębszym złożeniem. Może dlatego, że jestem lewonożny?kubatron2 pisze:te te czekaj czekaj to jak to jest piszesz ze masz ranty pozamykane...a niczym nieprzycierasz ze ci sie dopiero to marzy itd????to po pierwsze jakim cudem składasz sie tak mocno ze ranty pościerałeś a chocby centralką nieszurnołeś????a dwa no to jak juz pozamykałeś te ranty tojak niby bardziej sie chcesz złoży w zakręcie ??/jechac na rancie felgi???cos mi tu misiu magikujesz.a co do tego ze mało mocy hyyyyyyyyyy ja tez miałem orłów na r 1 co teza mało mocy mieli a dawałem im rady gsxf z 95 roku.i teraz tez maja mało mocy zwłaszcza żeby sie odkopa z 2.20m pod ziemią
no racja ale co jeśli nie ma tu w pobliżu niczego takiego?poscig pisze:To Ty na placyku te ranty zdzierasz???? ja myślałem,że w realu na drodzę lub jakimś torze.Latać na krawędzi oponki to ja zawsze rozumiałem,, pozamykać,,oponki na drodzę z prędkościami 5-200km/ mając podnużki starte od asfaltu.
Zapraszam kolego na jakiś tor bo tam możesz szkolić swoje umiejętności w składaniu sie na motocyklu....
Skąd ludzie mają takie pomysły,jak na placyku można sie składać....gymkhana to rozumiem
Ojej faktycznie to jest takie niemożliwe(może dla Ciebie)? Na tyle ile się da to je zamknąłem i w warunkach na placu lepiej się nie da.darecki-30 pisze:bo pisze ze na placu zamyka opony po 2 godz. jazdy
Na Śląsku o tor raczej ciężko.Kiedyś można było na torze w Wyrazowie pośmigac ale od pewnego czasu ponoc jest dostępny tylko dla drifterów.michalw66 pisze: Jak już piszecie o torach to może konkretniej:
1. Czy istnieją takie w mojej okolicy.
2. Czy i ile się płaci.
3. Jakie są wymagania co do ubioru(czy wystarczy kombinezon czy trzeba mieć coś dodatkowego)
4. Czy wpuszczają każdego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości