Uwaga mina GSX-R 1000 Lublin Darmot
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
Uwaga mina GSX-R 1000 Lublin Darmot
Postanowiłem wkleić ten link z forum, żeby ktoś nie naciął się na tego szrota. Zawsze ktoś tam ma znajomych co szuka tego typu sprzętów.
http://lublin.riders.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=7577
http://lublin.riders.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=7577
Czerwone najszybsze !
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Re: Uwaga mina GSX-R 1000 Lublin Darmot
Chyba chodzi o to padło http://moto.allegro.pl/suzuki-gsxr-1000 ... 76408.html 

Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
ej, myślę, że jechać po Darmocie tak od razu to trochę przesada. Na motobazarze oglądałem kilka motocykli, które mieli na sprzedaż i żaden źle nie wyglądał.
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
No ten tez zle nie wygladal przeciez , jak go gosciu kupowal 
Sprzedawanie moto z popekana rama powinno podchodzic pod usilowanie zabojstwa...

Sprzedawanie moto z popekana rama powinno podchodzic pod usilowanie zabojstwa...
- artur82
- zadomowiony
- Imię: Artur
Nom, racja takie sztuki jak ta powinny być bezpowrotnie raz, a dobrze eliminowane w jakiś skuteczny sposób z rynku, no jedynie części bez prawa rejestracji itp.......
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
No Ja też do Darmotu nic nie mam, kiedyś jeździłem na regulacje to fakt nie popisali się usługą, ale Darek sprawiał wrażenie uczciwego Kolesia. Nie potrzebnie tylko teraz trzyma to moto u siebie, nie rozumiem po co mu psuć sobie opinię jakimś kombinowanym rozbitkiem 

Czerwone najszybsze !
- zalew
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Po prostu przegięcie,skóra cierpnie gdy się pomyśli jak mozna się naciąć...Ze zdjęć nic nie zapowiada az takiej katastrofy.Dobrze ze kasa odzyskana,byleby tylko nikt nie ucierpiał w związku z nieświadomym zakupem
Masakra 

- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
A ja uważam inaczej, skoro jak w opisie przytoczonej przygody ktoś już ją pierwszy w serwisie obejrzał i wytknął te mankamenty, a następnie ktoś kupił i zwrócił z powrotem do Darmotu, a on z powrotem wystawił motocykl ze szpachlowaną ramą na aukcję to coś tu jest nie tak... Gość ma za nić życie ludzi, którzy u niego kupują motocykle i interesują go tylko pieniądze!michał RC 46 pisze:No Ja też do Darmotu nic nie mam
Dopisuje się do wypowiedzi adjara, ten moto z aukcji też nie wygląda na zdjęciach na paździerza.Groszek pisze:Na motobazarze oglądałem kilka motocykli, które mieli na sprzedaż i żaden źle nie wyglądał
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
z opisu aukcji nie wynika, że jest wystawiony przez darmot, tylko, że jest tam możliwość obejrzenia motocykla.klosiewi pisze: zwrócił spowrotem do Darmotu, a on spowrotem wystawił motocykl ze szpachlowaną ramą na aukcję
-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Zgadzam się.Jak piszą na forum gość z komisu dokładnie został poinformowany (o ile już o tym nie wiedział) co z motocyklem, nawet jego mechanik dopatrzył się szpachli i pęknięć na ramie, więc nie ma co go bronić.Świadomie sprzedaje motocykl zagrażający zdrowiu lub życiu przyszłego nabywcy. Zwykłe kurewstwo i tyle.klosiewi pisze: A ja uważam inaczej, skoro jak w opisie przytoczonej przygody ktoś już ją pierwszy w serwisie obejrzał i wytknął te mankamenty, a następnie ktoś kupił i zwrócił z powrotem do Darmotu, a on z powrotem wystawił motocykl ze szpachlowaną ramą na aukcję to coś tu jest nie tak... Gość ma za nić życie ludzi, którzy u niego kupują motocykle i interesują go tylko pieniądze!
-
- pisarz
- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
ale wyglada facet uczciwie moze nawet chodzi do koscioła i na wybory i głosuje na P
Groszek,facet głupi nie jest i na motobazar na pewno wziął to co miał najlepsze ,