Piotrek
tylko że nie którzy umawiają się na wypady z różnych stron kraju , i pod taką wycieczkę każdy może się podpiąć , nawet tyPiotr_pan pisze:Dzięki temu żeby umówić się na jazdę weekendową nie trzeba będzie zaśmiecać forum
Ja to proponuję poczekać na sezon. Wtedy poczytać, popisać. Nie sądzę, abyś miał problem z odnalezieniem się. Jak będziesz chciał się spotkać to napewno dasz radęPiotr_pan pisze:Witam, tak sobie siedzę i myślę, (czasami) proponuję aby na forum stworzyć nowy dział na podobnych zasadach jak na forum mitsumaniaków http://forum.mitsumaniaki.pl/index.php?c=8 . Dzięki temu żeby umówić się na jazdę weekendową nie trzeba będzie zaśmiecać forum oraz łatwiej będzie można śledzić wątki na forum. Jak myślicie, dobry pomysł ?
Piotrek
Dla mnie zawsze liczyła się nie ilość a jakośćorzyl pisze: Dla mnie osobiście to troche "dziwne", aby po 6 postach napisanych na forum, proponować nowy dział
Piotr_Pan76 pisze:umiem korzystać z forum
Skoro umiesz korzystac z forum i stawiasz na jakość to dlaczego masz dwa loginy?Piotr_Pan76 pisze:Dla mnie zawsze liczyła się nie ilość a jakość
oczywiście droga otwarta.ivan pisze:Zawsze można założyć temat "Motórzyści i Motórzystki Pcimia Dolnego łączmy się"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości