http://www.youtube.com/watch?v=QlZ-soplZjY
10 styczeń 2012
- Struś
- pisarz

- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
10 styczeń 2012
Czy ktoś coś słyszał na temat protestu w Warszawie ? Szykują się jakieś zamieszki ? Może to dopiero początek ? Ja lubię takie teorie spiskowe 
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
Re: 10 styczeń 2012
a to ciekawe 
Szczerze mówiąc chętnie bym się na to zabrał.
Tylko ta data taka nie na rękę dla nieCenturionów
Ale gorąco dopinguję, może akurat coś się zmieni!
Pozdrawiam,
pepik
Szczerze mówiąc chętnie bym się na to zabrał.
Tylko ta data taka nie na rękę dla nieCenturionów
Ale gorąco dopinguję, może akurat coś się zmieni!
Pozdrawiam,
pepik
-
wowo
- teksciarz

- Imię: WOJTEK
- województwo: kujawsko-pomorskie
Jestem za
Panowie wiem że to forum nie jest do wyrażania tego typu poglądów ale jak STRUŚ poruszył ten temat to pozwólcie ze i ja swoje pięć groszy dorzucę
Drogie paliwo macie racje chociaż pamiętam jeszcze czasy kiedy było na kartki i jeszcze droższe i to mnie osobiście tak nie boli jak bezczelność naszych władz
Sobie diety na paliwo w wysokości 100pln dziennie i żądania po 300pln nam 1300pln pensji
Sobie i całej otoczce emerytury po 15 latach niby pracy a tak naprawdę korzystania z przywilej nam wiek 67 lat i to nie wiadomo za ile i tak naprawdę czy jeszcze ten wiek nie zostanie przedłużony
Sobie i całej rodzinie potężne odszkodowania w razie wypadku jak (Smoleńsk czy katastrofa samolotu Casa)
Nam zmniejszenie o połowę zasiłku pogrzebowego
Długo by tak jeszcze wymieniać dlatego nie dziwię się ludziom ze zaczyna się w nich gotować tak jak powiedziałem jestem za czas to zło i nie równy podział zatrzymać zmienić
Panowie wiem że to forum nie jest do wyrażania tego typu poglądów ale jak STRUŚ poruszył ten temat to pozwólcie ze i ja swoje pięć groszy dorzucę
Drogie paliwo macie racje chociaż pamiętam jeszcze czasy kiedy było na kartki i jeszcze droższe i to mnie osobiście tak nie boli jak bezczelność naszych władz
Sobie diety na paliwo w wysokości 100pln dziennie i żądania po 300pln nam 1300pln pensji
Sobie i całej otoczce emerytury po 15 latach niby pracy a tak naprawdę korzystania z przywilej nam wiek 67 lat i to nie wiadomo za ile i tak naprawdę czy jeszcze ten wiek nie zostanie przedłużony
Sobie i całej rodzinie potężne odszkodowania w razie wypadku jak (Smoleńsk czy katastrofa samolotu Casa)
Długo by tak jeszcze wymieniać dlatego nie dziwię się ludziom ze zaczyna się w nich gotować tak jak powiedziałem jestem za czas to zło i nie równy podział zatrzymać zmienić
adrenalina uzależnia
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
a co to? Przecież to off top tu wolno,tu moszna,tu trzeba....jedyna barierą jest dobre wychowanie i zdrowy rozsądek.wowo pisze:Panowie wiem że to forum nie jest do wyrażania tego typu poglądów ale
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- Damo 88
- klepacz

To zwykła prowokacja do wszczynania burd , nie ma przywództwa żadnych konkretnych informacji jaka partia ?
Tylko wyjcie na ulice i róbcie zadymę .
Jak to się skończy a tak że zostaną wszyscy rozpędzeni i rząd z przygotowaną zapewne już ustawą czeka na pretekst aby zaostrzyć w tym kierunku prawo .Dzięki czemu będzie miało większą kontrolę . To coś jak w Angli sami podkładali bomby i nagle wszystko ucichło nie ma terrorystów z dnia na dzień .
Jest źle i coraz gorzej lecz z głową , Głową
Jak to się skończy a tak że zostaną wszyscy rozpędzeni i rząd z przygotowaną zapewne już ustawą czeka na pretekst aby zaostrzyć w tym kierunku prawo .Dzięki czemu będzie miało większą kontrolę . To coś jak w Angli sami podkładali bomby i nagle wszystko ucichło nie ma terrorystów z dnia na dzień .
Jest źle i coraz gorzej lecz z głową , Głową
Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .
-
wowo
- teksciarz

- Imię: WOJTEK
- województwo: kujawsko-pomorskie
No właśnie wszelkiego rodzaju partii jak mamy dość to widać było w frekwencji po ostatnich wyborachDamo 88 pisze:To zwykła prowokacja do wszczynania burd , nie ma przywództwa żadnych konkretnych informacji jaka partia ?
Tego typu burdy robią policjanci górnicy stoczniowcy i ktoś się liczy z ich zdaniem a my?
Masz racje nie róbmy nic niech nas biją po d….
adrenalina uzależnia
- Zając
- klepacz

- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Myślę, że nasz naród jest za słaby aby mógł zmienić politykę, po strajkują kilka dni, rząd okruchy obieca i się rozejdą, a bieda zostanie podwyżki też zostaną nie odejdą.
LWL 74HN
- ivan
- klepacz

- Imię: Mariusz
Ale czy to będzie legalna manifestacja? Ktoś to zgłosił? Dostał pozwolenie?
Jeśli nie to życzę powodzenia...
Ja już raz się cudem wywinąłem od przybicia udziału w nielegalnym zgromadzeniu i uniknąłem spędzenia na dołku kilku godzin i ciągania się po sądach. A nie była to jakaś manifestacja tylko zwykły przemarsz kibiców na mecz.
A więc jeśli ktoś z Was będzie chciał brać w tym udział to niech lepiej się upewni że jest to legalne.
Poza tym ktoś kto próbuje organizować jakąś manifestację a nie potrafi poprawnie pisać po polsku jest dla mnie śmieszny... No chyba że walczy o to żeby go przepuścili do następnej klasy w gimnazjum...
No i organizacja czegokolwiek we wtorek o 8 rano jest pomyłką. Chyba tylko bezrobotni będą mogli przyjść...
Jeśli nie to życzę powodzenia...
Ja już raz się cudem wywinąłem od przybicia udziału w nielegalnym zgromadzeniu i uniknąłem spędzenia na dołku kilku godzin i ciągania się po sądach. A nie była to jakaś manifestacja tylko zwykły przemarsz kibiców na mecz.
A więc jeśli ktoś z Was będzie chciał brać w tym udział to niech lepiej się upewni że jest to legalne.
Poza tym ktoś kto próbuje organizować jakąś manifestację a nie potrafi poprawnie pisać po polsku jest dla mnie śmieszny... No chyba że walczy o to żeby go przepuścili do następnej klasy w gimnazjum...
No i organizacja czegokolwiek we wtorek o 8 rano jest pomyłką. Chyba tylko bezrobotni będą mogli przyjść...
- Struś
- pisarz

- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
Kolego. Gdybyś był świadomy jakie przekręty się robi na świecie i jak to wszystko funkcjonuje to byś był w szoku. Jeśli lubi ktoś takie historie to polecam jeden film. Jest mocno prowokacyjny, ale trudno się nie zgodzić z pewnymi faktami, jakie opisuje. Powiem więcej, że nie da się temu zaprzeczyć. Film wali po psychice jeśli się zrozumie w jakim świecie żyjemy. Ten tytuł to chyba "Zeitgeist!". Nie polecam ludziom o słabej psychice, bo dostaną naprawdę niezłego doła...wowo pisze:Jestem za
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
czy to w języku Suahili?Struś pisze:Ten tytuł to chyba Zeitgeist
ZeitGEist opowiada o manipulacji człowieko-podatniko-kredytobiorco-niewolnika, lecz oglądając ten film zacznij myśleć, a nie poddawaj się kolejnej manipulacji 
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
ppamula pisze:czy to w języku Suahili?Struś pisze:Ten tytuł to chyba Zeitgeist
Fajny filmik,daje do myślenia.
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu