Co, można robić na zlocie?
- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Co, można robić na zlocie?
Mój pomysł na zajęcie czasu podczas przyszłorocznego zlotu. Może byśmy to zrobili pod jakimś Tesco? Proponuję już teraz zacząć treningi.
http://www.youtube.com/watch?v=gs2RnbvHSuU
http://www.youtube.com/watch?v=gs2RnbvHSuU
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Re: Co, można robić na zlocie?
ciekawe ilu by wróciło na lawecie

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: śląskie
Na lawecie, w gipsie, w każdym razie już nie na moto. Dziękuje, wole tradycyjny kac na drugi dzień.PETER pisze:ciekawe ilu by wróciło na lawecie![]()

- slimak
- klepacz
- Imię: Marcin
mamy sekcję ratownictwa drogowego będzie sprawdzian 
i dodatkowa okazja do integracji przy opatrywaniu rannych, lasooch bedzie miał full zamówień na crasch pady przed imprezą, gregory dostarczy resztę części zamiennych do sprzętów po glebie lakiernicy i pomoc drogowa będą mieli full pracy.Tym oto sposobem ruszymy polską gospodarkę jest nas wielu pomóżmy klasie politycznej naprawić POLSKĘ, "BY ŻYŁO SIE LEPIEJ" SpiNacZ na premiera

i dodatkowa okazja do integracji przy opatrywaniu rannych, lasooch bedzie miał full zamówień na crasch pady przed imprezą, gregory dostarczy resztę części zamiennych do sprzętów po glebie lakiernicy i pomoc drogowa będą mieli full pracy.Tym oto sposobem ruszymy polską gospodarkę jest nas wielu pomóżmy klasie politycznej naprawić POLSKĘ, "BY ŻYŁO SIE LEPIEJ" SpiNacZ na premiera

ZKL
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
"BY ŻYŁO SIE LEPIEJ" ---- komu??????????????sie pytam 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- slimak
- klepacz
- Imię: Marcin
zapomniałem tylko dopisać kto za to wszystko zapłaci, więc znów pojawia sie pytanie " jak żyć panie premierze jak żyć!!!"
ZKL
- Arylian
- pisarz
- Imię: Tomek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja chce takie zajebiste żółte wdzianko !!
Bez niego nie treneuję
Bez niego nie treneuję

- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
kiki, dobry filmik:)) znam takich co jak wsiadają na moto to mówią jedynie i za każdym razem: "jedziemy na dożynki";)
a potem na alledrogo takie moto "serwisowane, nie katowane, piękne i wspaniałe" hehehe
a potem na alledrogo takie moto "serwisowane, nie katowane, piękne i wspaniałe" hehehe
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- brylek22
- klepacz
no Bojanów to jest klasa
, ja się wybieram w przyszłym roku na otwarciu bo chłopaki dobre atrakcje zapewniają
,
najbardziej podoba się mi jak debil w 1.45 próbuje dmuchać na ogień, a drugi kopie w owiewkę
debile roku

najbardziej podoba się mi jak debil w 1.45 próbuje dmuchać na ogień, a drugi kopie w owiewkę

debile roku
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Debilem roku to jest organizator który proponuje palenie gumy na nieogrodzonym terenie...
Nie chciałbym widzieć co się dzieje jak motek się wyrwie kolesiowi który stoi obok niego
Nie chciałbym widzieć co się dzieje jak motek się wyrwie kolesiowi który stoi obok niego

- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Myślałem, że tylko ja na to zwróciłem uwagę. Chociaż, jakby Wszyscy stojący z boku zaczęli sikać?brylek22 pisze:no Bojanów to jest klasa, ja się wybieram w przyszłym roku na otwarciu bo chłopaki dobre atrakcje zapewniają
,
najbardziej podoba się mi jak debil w 1.45 próbuje dmuchać na ogień, a drugi kopie w owiewkę![]()
debile roku
To jest właśnie rozwiązanie tajemnicy sukcesu takiego przejazdu. Co, tu trenować. Taki przejazd weźmiemy z marszu.Arylian pisze:Ja chce takie zajebiste żółte wdzianko !!
Bez niego nie treneuję
-
- klepacz
- Kontakt:
Peter, ale ten film to fotomontaz jest
Widac ze to wszystko przeklejone - te same ubrania te same ruchy - fake
Ivan, a zaby spalic kapcia lub strzelic z korby to nie trzeba toru treningowego Kubicy. Juz widze Lucka jak w Bialej pomyka z barierkami sztuk 200 lol

Ivan, a zaby spalic kapcia lub strzelic z korby to nie trzeba toru treningowego Kubicy. Juz widze Lucka jak w Bialej pomyka z barierkami sztuk 200 lol