Moja dziwka została rozdziewiczona:(
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Moja dziwka została rozdziewiczona:(
No i K@#A stało sie.
Dbałem chuchałem pieściłem.Dziś przyjeżdzam do pracy .Stawiam moto 10metrów od auta przedemną mówie "idiota chyba w takiej przestrzeni sie zmieści" po godzinie woła mnie na fajke koleś i tekst"musimy sie dogadać" wychodzejeeeeeb leży moja VTRa oparta o sciane. Wyrwało mnie z butów bo serio jest dla mnie jak żona.Gość wyszedł przez drzwi naprzeciw których stała moja VTR wsiadł do auta które stało 10 metrów wcześniej.Wrzucił wsteczny i przywalił. W pewnym momencie po minucie gadki z kolesiekm którego IQ sięga conajwyżej grubości bierznika w mojej oponie w moto w ost chwili złapał mnie kumpel i powiedział"zapijesz psa a za człowieka pójdziesz siedzieć" mam mega .q.w. na ludzi którzy nie mają mózgu.Częsci nigdzie nie ma .Pedał sie wykręca że załatwi kase w co niewierze.Wyjazd do białej napewno mam już w czarnej de...
Generalnie do wymiany błotnik,czacha ,stelaż, dolot powietrza, lusterka , szyba ,opona i nie wiem czy fela bo coś lata
Reszta na foto
Dbałem chuchałem pieściłem.Dziś przyjeżdzam do pracy .Stawiam moto 10metrów od auta przedemną mówie "idiota chyba w takiej przestrzeni sie zmieści" po godzinie woła mnie na fajke koleś i tekst"musimy sie dogadać" wychodzejeeeeeb leży moja VTRa oparta o sciane. Wyrwało mnie z butów bo serio jest dla mnie jak żona.Gość wyszedł przez drzwi naprzeciw których stała moja VTR wsiadł do auta które stało 10 metrów wcześniej.Wrzucił wsteczny i przywalił. W pewnym momencie po minucie gadki z kolesiekm którego IQ sięga conajwyżej grubości bierznika w mojej oponie w moto w ost chwili złapał mnie kumpel i powiedział"zapijesz psa a za człowieka pójdziesz siedzieć" mam mega .q.w. na ludzi którzy nie mają mózgu.Częsci nigdzie nie ma .Pedał sie wykręca że załatwi kase w co niewierze.Wyjazd do białej napewno mam już w czarnej de...
Generalnie do wymiany błotnik,czacha ,stelaż, dolot powietrza, lusterka , szyba ,opona i nie wiem czy fela bo coś lata
Reszta na foto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt 19 sie 2011, 22:53 przez Gacol, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
Re: Moja dziwka została rozdziewiczona:(
skoro jest taki jak opisujesz typ to po co z nim gadales??
dzwon na milicje i oc
dzwon na milicje i oc
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
Jutro o 9 jade z umową do podpisania.Jak nie podpisze to mu chyba dom wywale do góry nogami. Imbecyl...
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Jutro o 9ej to bądź grzeczniutki, bo jak Cię koleś na drzewo spuści, to będziesz mógł mu nie kuku, ale najwyżej laskę zrobić.Gacol pisze:Jutro o 9 jade z umową do podpisania.Jak nie podpisze to mu chyba dom wywale do góry nogami. Imbecyl...
Na wstępie dałeś zrobić się w ch..., że puściłeś go z miejsca wypadku bez pisemnego oświadczenia, że przydzwonił.
Nalegaj na oświadczenie i idź po odszkodowanie z OC. Jak wyklarujesz typowi, ile to wszystko kosztuje, to się mocno zdziwi, bo jemu pewnie się wydaje, że w grę wchodzi kilka stówek i czarno widzę, by sięgnął do kieszeni i z miejsca dał Ci kaskę na części.
3mam kciuki, by ostatecznie nie pozdrowił Cię środkowym palcem.
pzdr.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
jak pozdrowi to zastosuj : dom wywale do góry nogami i w morde jako bonus.daj znac co i jak

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Współczuje rozwalonego motunga,ale dziwie się,że nie spisałeś oświadczenia na miejscu. 

- stoodent1
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Ło kuwa chłopie ja rozumiem że czasem robimy głupoty ale jeżeli ktoś by mi rozwalił moto/samochód to bez policji mi wuja by nie przeszło.
Zbyt wiele razy słyszałem jak w naszym "normalnym" kraju ubezpieczalnie wykręcały się od wypłaty odszkodowania po tym jak klient wykręcił się że wcale tego nie zrobił...
Mam nadzieję że masz świadków/nagranie z kamery na parkingu no i co najważniejsze facet okaże się uczciwym obywatelem.
Pozdro szczeże współczuję i trzymam kciuki za szybkie i pozytywne zakończenie sprawy...
Zbyt wiele razy słyszałem jak w naszym "normalnym" kraju ubezpieczalnie wykręcały się od wypłaty odszkodowania po tym jak klient wykręcił się że wcale tego nie zrobił...
Mam nadzieję że masz świadków/nagranie z kamery na parkingu no i co najważniejsze facet okaże się uczciwym obywatelem.
Pozdro szczeże współczuję i trzymam kciuki za szybkie i pozytywne zakończenie sprawy...
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Gacol tylko i wylącznie naprawa z jego OC - nic innego nie kombinuj bo wyjdziesz z tego jak Zabłocki na mydle
- Fakir
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: wielkopolskie
Współczuje - sam wiem jak to boli
i jak poprzednicy, siłą perswazji nic nie załatwisz, a tylko pogorszysz sprawe.
wyjaśnij gościowi ile co kosztuje, i że lepiej dla niego i dla Ciebie będzie spisanie oświadczenia o kolizji i ubieganie się o odszkodowanie z jego OC.
PS. miałeś autocasco na VTR'ę?

i jak poprzednicy, siłą perswazji nic nie załatwisz, a tylko pogorszysz sprawe.
wyjaśnij gościowi ile co kosztuje, i że lepiej dla niego i dla Ciebie będzie spisanie oświadczenia o kolizji i ubieganie się o odszkodowanie z jego OC.
PS. miałeś autocasco na VTR'ę?
Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
no to dojebałeś Gacollini.. było po psy dzwonić i sprawa byłaby załatwiona na nowych częściach, co by Cię już zupełnie nie interesowało, a teraz jest godzina 11 i ciekawe co załatwiłeś..
- manka
- zadomowiony
- Imię: Agata
Gacolini....dałes dupy ...od tego jest niebieska służba a nie..ehh...
Ugoda to tylko jak ja przywale, heheh.Jestem wtedy misiem puszystym, do rany przyłóż. Jak mnie ktoś rozjedzie to od razu niebiescy. Dałem sie kiedyś wyruchać ,to był pierwszy i ostatni raz w moim życiu.Jakby się koleś migał daj znać , przyjedziemy w kilku to rura mu zmięknie. Nie odpuszczaj wieśkowi.
-
- teksciarz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Panowie spokojnie stało się i już nie ma co pisać czy Gacol postąpił dobrze czy źle tylko jak już to zaczekajmy z opiniami na to, co sam zainteresowany napisze i czy załatwił sprawę pomyślnie dla siebie, oczywiście sprawa powinna się tylko oprzeć o odszkodowanie z OC sprawcy co miałem okazję sam sprawdzić i przynajmniej pokryło wszystkie szkody jakich doznałem w wyniku działania sprawcy kolizji 

- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Gacol chyba polegl i wstydzi sie przyznac..oby nie

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI