Pragnę wyrazić sowje (i nie tylko z tego co mi wiadomo) ubolewanie nad rozprzestrzeniającą sie plagą PFF TOPU

W ostatnim czasie nasze forum stało sie strasznie zabałaganione. Jak jest jakiś konkretny temat to trzeba pisać w miarę do tematu a nie pieprzyć o dupie Maryny.
Jak chce ktoś o tej dupie gadać czy pisać to jest albo dział OFF-TOPIC albo ShoutBox albo KOMUNIKATORY albo E-MAILE albo SMS'y albo TELEFONY alboLISTY POCZTĄ można wysyłać albo jeszcz inną rzecz lub usługę można wykorzystać we współczesnym świecie.
Kiedyś, i to nie tak dawnostarałem sie czytać wszystkie posty. Chociażby dlatego żeby sprawdzić czy informacje które mam w głowie zgadzają się z rzeczywistością. Ale ostatnio w każdym temacie ktoś zaczyna jakis inny wątek, całkowicie nie związany z tematem.
I staje sie to nagminne.
Powiem szczerze, jak dla mnie to BURDEL bez porządku sie robi i trochę mi to przeszkadza. Oczywiście to moje skromne zdanie i jeżeli dla ogółu to nie przeszkadza podkulę ogon i będę siedział cicho. Nie chodzi mi o to żeby całkowiciesztywne forum zrobić ale litości OGRANICZCIE TO

Nawet jak kiedyś ktoś będzie chciał coś znaleźć to nie będzie w stanie się doszukać. Dlaczego ?? A no dlatego że nie doczyta do końca tematu bo go cholera jasna po drodze trafi. Bo przypuśćmy że jakiś temat ma 70 postów, od 20 zaczyna odbiegać od głównego wątku i skupia się na wspomnianej juz przezemnie dupie Maryny i o tej dupie będzie pisane aż do 60 postu a w 61 będzie istotna informacja do właściwego tematu. Ale gości nie doczyta bo w 55 poście wymięknie i odpuści. I będzie lipa

Więc ja osobiście miałbym prośbę do ograniczenia pisania o pierdołach w każdym z tematów.
To jest moje skromne zdanie na poprawienie porządku na naszym forum.
I jeszcze jedno dodam. Kiedyś w dziale GIEŁDA nie można było pisać postów. A ja pamiętam że napisałem. Zaraz dostałem od administratora pouczenie i juz mi to wystarczyło.
Kończąc napiszę jeszcze tylko, że mamy około 280 członków i juz się straszny bałagan robi. A co będzie jak nas przybędzie do liczby około 700

Nikt tego nie ogarnie, bo nie nadąży czytać i nie zechce mu sie czytać o takich pierdołach.
Pomyślmy nad tym.
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam ale takie przemyślenia mnie naszły.

Pozdrawiam wsystkich ownersów i proszę................tylko bez linczu