PROBLEM OFF TOPU

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

PROBLEM OFF TOPU

Post autor: Jacko » pn 23 kwie 2007, 19:47

Moi drodzy przyjacieje Ci których miałem przyjemność poznać osobiście i Ci których jeszcze na żywca nie widziałem.
Pragnę wyrazić sowje (i nie tylko z tego co mi wiadomo) ubolewanie nad rozprzestrzeniającą sie plagą PFF TOPU :!:
W ostatnim czasie nasze forum stało sie strasznie zabałaganione. Jak jest jakiś konkretny temat to trzeba pisać w miarę do tematu a nie pieprzyć o dupie Maryny.
Jak chce ktoś o tej dupie gadać czy pisać to jest albo dział OFF-TOPIC albo ShoutBox albo KOMUNIKATORY albo E-MAILE albo SMS'y albo TELEFONY alboLISTY POCZTĄ można wysyłać albo jeszcz inną rzecz lub usługę można wykorzystać we współczesnym świecie.
Kiedyś, i to nie tak dawnostarałem sie czytać wszystkie posty. Chociażby dlatego żeby sprawdzić czy informacje które mam w głowie zgadzają się z rzeczywistością. Ale ostatnio w każdym temacie ktoś zaczyna jakis inny wątek, całkowicie nie związany z tematem.
I staje sie to nagminne.
Powiem szczerze, jak dla mnie to BURDEL bez porządku sie robi i trochę mi to przeszkadza. Oczywiście to moje skromne zdanie i jeżeli dla ogółu to nie przeszkadza podkulę ogon i będę siedział cicho. Nie chodzi mi o to żeby całkowiciesztywne forum zrobić ale litości OGRANICZCIE TO :!:
Nawet jak kiedyś ktoś będzie chciał coś znaleźć to nie będzie w stanie się doszukać. Dlaczego ?? A no dlatego że nie doczyta do końca tematu bo go cholera jasna po drodze trafi. Bo przypuśćmy że jakiś temat ma 70 postów, od 20 zaczyna odbiegać od głównego wątku i skupia się na wspomnianej juz przezemnie dupie Maryny i o tej dupie będzie pisane aż do 60 postu a w 61 będzie istotna informacja do właściwego tematu. Ale gości nie doczyta bo w 55 poście wymięknie i odpuści. I będzie lipa :eek:
Więc ja osobiście miałbym prośbę do ograniczenia pisania o pierdołach w każdym z tematów.
To jest moje skromne zdanie na poprawienie porządku na naszym forum.
I jeszcze jedno dodam. Kiedyś w dziale GIEŁDA nie można było pisać postów. A ja pamiętam że napisałem. Zaraz dostałem od administratora pouczenie i juz mi to wystarczyło.
Kończąc napiszę jeszcze tylko, że mamy około 280 członków i juz się straszny bałagan robi. A co będzie jak nas przybędzie do liczby około 700 :shock:
Nikt tego nie ogarnie, bo nie nadąży czytać i nie zechce mu sie czytać o takich pierdołach.
Pomyślmy nad tym.

Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam ale takie przemyślenia mnie naszły. :cool

Pozdrawiam wsystkich ownersów i proszę................tylko bez linczu :eek
:bye

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » pn 23 kwie 2007, 19:55

Jacko popieram , ciężko ostatnio doszukać się po dniu lub paru konkretnej informacji w konkretnym temacie. Jednocześnie zdając sobie sprawę, że równiez czasem spamuję , obiecuję poprawę i apeluję o to samo to spamującej reszty. :grin:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » pn 23 kwie 2007, 19:57

Jak juz odpisałem w ShoutBox'ie zauważyłem to o czym piszesz (trudno nie zauważyc :razz: ) I przyznaje tez ze sam łape sie juz na odbieganiu od tematu.. Po prostu pomyślałem ze taka jest specyfika tego wspaniałego <lizus> forum :biggrin i nawet mi sie bardzo spodobało to specyficzne , rozwalające poczucie humoru forumowiczów :mrgreen:
Lecz po głębszych przemyśleniach :meditate stwierdzam ze masz całkowitą racje - porządek musi byc wiec popieram Twój apel w 100 procentach ;-)
I tak jak w ShoutBox'ie napisałem - deklaruje że bede uważał żeby przez chwile nieuwagi nie spamować itd.. :aww pozdr.
:-)

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » pn 23 kwie 2007, 20:27

Na ogólnym Luke ostatnio wyraził swoja frustrację, więc myślę ze to o czym mowi jacko jest trochę prawdą. Trzeba zakładać oddzielne tematy do off-topu i tam napier...alać o czym siechce, a konkrety w konkretach umieszczac i nie robić bałaganu. Ja ze swej strony przepraszam, bo lubię humor i zdarza sie offa zapodać. Co do linczu Jacko poczekaj do najbliżeszj okazji :lol a na powaznie to siezastanowić trzeba i ogarnąc to wszystko jakos :roll: Pozdrox 8)
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pn 23 kwie 2007, 20:53

Ja jak zwykle popieram Jacko - ma rację i przyznaję się, ze należę do przodujących off top-lessujących :oops:
Obawiam się czy nie jestem już za stary na próbę poprawy - może lepiej jak mnie Draghar zastrzeli?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 23 kwie 2007, 20:57

Za swoje błędy przepraszam i nadzieję mam, że będę się skutecznie hamował, a jeśli kto inny się nie pohamuje, to jak mu huuuuknę w sowim stylu, to się zastanowi. :wink A poważnie, to prawda, że ostatnio zmieniliśmy ten kącik w taki sposób, że coś nie halo. Czas powrócić do starych zasad. Może trzeba by stworzyć dodatkową działkę o nazwie np PIERDOŁY i tam sadzić knoty i dyrdymały. Niech nikt się nie obraża, tylko bijmy się w pierś i jak mawia sędziwy mors nie trza psuć.

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » pn 23 kwie 2007, 21:55

jak sbea wspomnial juz wczensiej zwrocilem na to uwage i rommiemu w wawie.
150 postow dziennie i 75% to popychanie pi.....l a nawet jesli nawet sie pojawi temat w miare powazny techniczny to po 3 poscie tu pizzzzda, leci wszystko co sie da napisac.
zaczalem sie tu czuc jak w liceum wchodzilem na caterie na interii....

[ Dodano: 2007-04-23, 22:04 ]
aaaa
i jak jest z off topem w off topie...??
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » pn 23 kwie 2007, 22:05

Ja też się przyłączam i za swoje ot przepraszam, już nie będę. I popieram

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pn 23 kwie 2007, 22:33

Ciezko to przyjdzie, ale racja. Bum bum - bije sie w :tts .

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » pn 23 kwie 2007, 22:41

kazdy wali off topa , jeden wiecej drugi mniej , musimy sie opierdalać nawzajem to bedzie tego mniej :P
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » wt 24 kwie 2007, 00:37

szatan pisze: musimy sie opierdalać nawzajem to bedzie tego mniej :P
Moze byc, wiec opier... sie na wzajem i niech nikt na nikogo sie nie gniewa ;-)
Jesli ktos mi zwroci uwage to pokornie przyjme do wiadomosci ;-)
Pamietajcie ze to dla dobra forum, dla potomnych :lol
:-)

Awatar użytkownika
Draghar
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Draghar » wt 24 kwie 2007, 07:50

też postaram się nie przesadzać z off topem
Draghar

VFR Viking SEXszyn North Roads

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » wt 24 kwie 2007, 09:15

Dzięki Jacko za temat. Popieram w 1000% - nie ujął bym tego lepiej.
Teraz czekamy na obietnice poprawy innych znanych na naszym 4um spamowiczów.
Jak juz wspomniałem dzisiaj w ShoutBox 'ie - "od wczoraj popołudniu do dzisiaj rano przybyło 174 posty - wiekszość od dupie Maryny"

P.S. Oczywiście sam nie jestem bez winy - obiecuję poprawę.
Ostatnio zmieniony wt 24 kwie 2007, 09:18 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » wt 24 kwie 2007, 09:15

Cieszę sie, że popieracie mnie w odczuciach.
Tak jak SZATAN musimy sie na wzajem opier..lać to będzie porządek.
Ja też waliłem czasami OT więc i ja siebije w :tts .
A tak jeszcze dodam że po prostu posty z OT powinny być usówane i będzie wtedy porządek.
Pozdrawiam wszystkich Jacko :motolove

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » wt 24 kwie 2007, 09:15

i ja ze skruchą przyjmuje twarde zasady opierda.ania się wzajemnego, gdy leci ktoś w OT . . trzeba zprowadzić tu ład i porządek :roll:

ODPOWIEDZ