Zmieniłem pracę i obecnie sprzedaję ogólnie rzecz ujmując, odzież roboczą, ochronną oraz sprzęt BHP. Tematyka i asortyment jest tak rozległy, że nie chcę wnikać w szczegóły.
Generalizując, od rękawic, przez obuwie, kurtki, fartuchy, koszulki, do gaśnic, apteczek i progów zwalniających oraz znaków drogowych, sorbentów, tablic informacyjnych, instrukcji p-poż, BHP itp. Także maski, okulary, przyłbice, szelki do prac na wysokościach oraz zabezpieczenia i caly sprzęt z tym związany itp....
Generalnie interesują mnie kontakty do firm, gdzie do pracy trzeba się w coś przebrać, lub jakoś zabezpieczyć - ( nie chodzi o prostytutki - gumami nie handluję) czyli: wszelkie hotele, kliniki, szpitale, firmy budowlane, warsztaty, zakłady produkcyjne, przychodnie, magazyny, lub pokrewne, których nie wymieniłem.
Na ubraniach możliwe jest umieszczenie loga, nazwy firmy lub dowolnych rzeczy, za pomocą haftu lub sitodruku.
Poszukuję kontaktów...
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Poszukuję kontaktów...
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.