Widok z najwyższego budynku świata
- timi
- teksciarz
- Imię: Tomek
Widok z najwyższego budynku świata
Nie mam pojęcia jak tam wleźli ale szacun dla nich, siedzą sobie jak by nigdy nic (800m wysokości)
http://www.youtube.com/watch?v=dtyP9XTm ... =topvideos
http://www.youtube.com/watch?v=dtyP9XTm ... =topvideos
- SNOOP85
- pisarz
- Imię: Kamil
Nie z Krakowa, bardziej koło Katowic w pracy sie tego nauczyłem robie z tyloma ludzmi, którzy non stop coś dupczą pod nosem że samo jakoś utkwiło w pamięciArgail pisze:Pochodzisz z Krakowa?SNOOP85 pisze:Mi w zupelności wystarczy moje 10 pięter jeszcze jak sie winda zdupczy to nawet mam za dużo..
Osttanio na urlopie Krakowiacy tłumaczyli mi znaczenie słowa dupczyć - nie wiedziałem, że ma tyle znaczeń, i żadne nie było sprośne

Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Też poznałem inne znaczenia tego słowa, jak przeprowadziłem się pomiędzy Kraków a KatowiceSNOOP85 pisze:Nie z Krakowa, bardziej koło Katowic w pracy sie tego nauczyłem robie z tyloma ludzmi, którzy non stop coś dupczą pod nosem że samo jakoś utkwiło w pamięciArgail pisze:Pochodzisz z Krakowa?SNOOP85 pisze:Mi w zupelności wystarczy moje 10 pięter jeszcze jak sie winda zdupczy to nawet mam za dużo..
Osttanio na urlopie Krakowiacy tłumaczyli mi znaczenie słowa dupczyć - nie wiedziałem, że ma tyle znaczeń, i żadne nie było sprośnehmm.. może to sami Krakowiacy

Wracając do filmiku to już go nie ma.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- timi
- teksciarz
- Imię: Tomek
jest jeszcze tu http://www.smog.pl/wideo/41497/widok_z_ ... orazajacy/
- kamil grudziadz
- klepacz
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
- SNOOP85
- pisarz
Sylwio pisze:Też poznałem inne znaczenia tego słowa, jak przeprowadziłem się pomiędzy Kraków a KatowiceSNOOP85 pisze:Nie z Krakowa, bardziej koło Katowic w pracy sie tego nauczyłem robie z tyloma ludzmi, którzy non stop coś dupczą pod nosem że samo jakoś utkwiło w pamięciArgail pisze: Pochodzisz z Krakowa?
Osttanio na urlopie Krakowiacy tłumaczyli mi znaczenie słowa dupczyć - nie wiedziałem, że ma tyle znaczeń, i żadne nie było sprośnehmm.. może to sami Krakowiacy
.
Wracając do filmiku to już go nie ma.
Filmiku nie ma bo to na żywo leciało... Wkońcu ile mozna siedziec na tym dachu

Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła