PS3-MaNiA
-
- klepacz
- Kontakt:
PS3-MaNiA
Jak juz wiekszosc z Was pewno zdażyła zauważyć, popadło troszkę sniegu, a to jak co roku zwiastuje zakonczeniem sezonu moto. Bedziemy przez najblizsze miesiace grzac kanapy i z utesknieniem czekac na rowny i suchy asfalt. Na szczescie Polyphony Digital sprezentowalo nam na pierwsze sniegi Gran Tourismo 5. Nie sa to co prawda motocykle, ale zabawa jest przednia. Mozna by bylo sie zorganizowac i rozegrac puchar vfr-oc. Sa juz pierwsi faworyci ... Kto chetny?
Ostatnio zmieniony pt 11 lut 2011, 11:30 przez Kawa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- klepacz
- Kontakt:
ppamula pisze:Ale niektórzy nie mają konsoli i są poszkodowani.

Dla tych z nas, ktorzy zbytnio nie wierza w sw. Mikolaja

Dla tych z nas, ktorym trudno jest przekonac naszych partnerow do takiego zakupu, konsola jest bardziej oplacalna niz PC, bo nie trzeba jej rozbudowywac (wersja dla dzieciatych) oraz ma wbudowany odtwarzacz blue-ray (wersja dla niedzieciatych) - rozkoszowanie sie "Przeminelo z wiatrem" lub serialu "Przyjaciele" w HD z partnerem, w zimowe wieczory jest niezwykle romantycznym przezyciem

-
- teksciarz
- Imię: Kuba
Gorzej kiedy warunki dyktuje Ci rozkoszny brzdąc zniesmaczony faktem ze tatuś wymieka i nie chce smigac vfr-em z dzidzia po parkingu bo jakistam snieg spadl. Musisz konsole odstapic i cichutko w kąciku zalic sie kolegom z forum klepac posty na starym laptopie

Zdrówko!
Kuba

Zdrówko!
Kuba

Ludziom brak kultury zupełnie, wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos nadepnął mi na rekę!!!
-
- klepacz
- Kontakt:
Ja mysle, ze po pierwsze trzeba skrocic lancuchcooba1 pisze:Gorzej kiedy warunki dyktuje Ci rozkoszny brzdąc zniesmaczony faktem ze tatuś wymieka i nie chce smigac vfr-em z dzidzia po parkingu bo jakistam snieg spadl. Musisz konsole odstapic i cichutko w kąciku zalic sie kolegom z forum klepac posty na starym laptopie![]()
Zdrówko!
Kuba![]()
![]()

-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: Scigacze VFR-OC łaczcie sie
A kto to powiedział? Fajnie jestKawa pisze:Jak juz wiekszosc z Was pewno zdażyła zauważyć, popadło troszkę sniegu, a to jak co roku zwiastuje zakonczeniem sezonu moto.

-
- klepacz
- Kontakt:
No i zobaczcie, Celo byl grzeczny, napisal list i dostal GT5C_L_K pisze:Okazuje się, że opłaca się być grzecznym. Dostałem od Mikołaja GT5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwaga!!!!!!!!!!!!!!! Nadchodzę!!!!!!!!!!!!!!

Piotrze a dla tych co nie maja i nie beda mieli, bo nie byli grzeczni to zawsze moga wziac browara, wpasc do znajomka, ktory byl grzeczny i wspolnie połoić. Moj kolega z podstawowki Zibi gral tak az do ukonczenia szkoly sredniej. Mial dostep do nowych gier, pomimo tego, ze komputera nie mial. Przychodzil z nowa gra, instalowal sie na caly dzien i nawet nie raz na obiad sie zalapal

cooba - czyli masz sprzet. jesli tak to dawaj swoj login !!!
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
No tym pucharem VFR-OC ??
Świeta za pasem, a jak widomo, to najlepszy czas na tego typu rozrywki...
Proponuje pierwszy etap w wgilie, podczas pasterki. Rodzinka do kościoła, a my przed TV.
Moje grono znajomych znacznie sie powiekszyło osatnio, i jest tylko jedna osoba nie z VFR-OC. Też motocyklista, ale BMW
mój staaaaaaary kumpel i Celika:D
A Kawiński, to ostatnio sie op...ala, wiec każdy go objedzie
Mój nick:
muchaok
poza tym proponuje dodać:
benitta - benitto-vtr
celika - CELIK-C_L_K
mój kumpl wcześniej wspominany - ldrk_zoltar - powolac sie mnie dodając
kawa - RlAlF <-- te pionowe pomiędzy R, A i F, to mała litera " L "
kierownik - rbekiero
Igor - igor_vfr
oraz Przemo - brat Benka - przemo_erw - o ile dobrze pmietam
a także PEPE - pepe954
Świeta za pasem, a jak widomo, to najlepszy czas na tego typu rozrywki...
Proponuje pierwszy etap w wgilie, podczas pasterki. Rodzinka do kościoła, a my przed TV.
Moje grono znajomych znacznie sie powiekszyło osatnio, i jest tylko jedna osoba nie z VFR-OC. Też motocyklista, ale BMW

A Kawiński, to ostatnio sie op...ala, wiec każdy go objedzie

Mój nick:
muchaok
poza tym proponuje dodać:
benitta - benitto-vtr
celika - CELIK-C_L_K
mój kumpl wcześniej wspominany - ldrk_zoltar - powolac sie mnie dodając
kawa - RlAlF <-- te pionowe pomiędzy R, A i F, to mała litera " L "
kierownik - rbekiero
Igor - igor_vfr
oraz Przemo - brat Benka - przemo_erw - o ile dobrze pmietam

a także PEPE - pepe954
Ostatnio zmieniony wt 18 sty 2011, 10:16 przez muchaok, łącznie zmieniany 5 razy.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.