Wypadek kolo Nowego Dworu Mazowieckiego - Honda CBR900 RR...
-
- województwo: mazowieckie
Wypadek kolo Nowego Dworu Mazowieckiego - Honda CBR900 RR...
Koledzy, jeden z Was w piatek wspieral mojego przyjaciela, pseudo Tasman, zaraz po wypadku jaki mial miejsce pod Kazuniem niedaleko Nowego Dworu Mazowieckiego, koniec koncem na szczescie nic powaznego mu sie nie stalo, poza obtarciami i siniakami, z moto troszke gorzej ale najwazniejszy czynnik ludzki.
Wielkie dzieki za pomoc w imieniu Tasmana !!!
Wielkie dzieki za pomoc w imieniu Tasmana !!!
Ride to Live - Live to Ride
Romet PONY 301>Mz ETZ 150>Yamaha XJ 600N>Honda VFR 750F>Honda VTR 1000F
Nie
Nie to mialem na mysli... Ogolnie chodzilo mi o to co mozna zauwazyc obecnie na drogach... Masa ludzi sprowadza motocykle, glownie sportowe, najczesciej jako 1sze moto... Robi sie z tego bardzo popularna i 'trendy' zabawka
Czesto przenosza oni kulture jazdy i traktowanie innych na drodze... rodem z Klanu Samochodziarzy
Zaciera sie coraz bardziej tak jak wspomnialem, Klimat i jednosc motocyklistow z lat wczesniejszych....
W watku wyzej wyrazilem zadowolenie ze w sytuacji ktora mnie spotkala, okazalo sie ze ne wszyscy 'dobrzy' motocyklisci wygineli
P.S.
A czy VFR, FireBlade, czy r1... co kto lubi... punktem wyjsciowym jest czlowiek

Czesto przenosza oni kulture jazdy i traktowanie innych na drodze... rodem z Klanu Samochodziarzy

W watku wyzej wyrazilem zadowolenie ze w sytuacji ktora mnie spotkala, okazalo sie ze ne wszyscy 'dobrzy' motocyklisci wygineli

P.S.
A czy VFR, FireBlade, czy r1... co kto lubi... punktem wyjsciowym jest czlowiek

---
TasmaN
CBR puzzle edition
TasmaN
CBR puzzle edition

-
Tasman, cos mi sie wydaje, ze juz jestes calkiem zdrow i po wypadku ani sladu 

Ostatnio zmieniony czw 30 wrz 2010, 13:29 przez ramirez, łącznie zmieniany 4 razy.
Ride to Live - Live to Ride
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
i oby było odwrotnie,żeby z każdym rokiem Takich przybywało.TasmaN pisze:okazalo sie ze ne wszyscy 'dobrzy' motocyklisci wygineli
Z resztą nie wyobrażam sobie żeby ktoś z klubu VFR OC nie pomógł drugiemu motonicie w potrzebie.
Prędzej spodziewałbym się Twojej skargi na forum ,bo:"przyjechali w 15,zabrali moto,w odwecie za wypadek wieś splądrowali i spalili potem posprzątali i teraz już tydzień chlejemy,a ja chcę do domu......pomocy...."