Możesz sobie off-topować ale od moich strzałek się ...l

Jak będzie opcja wygaśnie to zacznę jej używać

Łysolek pisze:dziękuję za rozmycie tematu i to przez Modów
coraz lepiej
![]()
to ja jeszcze napisze ..... PZPN a i zamiast stadionów zamykajmy wojewodów
![]()
PS. Orzył tym razem dodałem emotikonki abyś nie myślał że sie spinam, płone czy jest mi po porstu gorąco
PS. Używanie wulgaryzmów zakończy się ostrzeżeniem!!!
klosiewi
Adam widzę iż szukasz aprobaty i popracia...Łysolek pisze:Grześ jeśli czujesz się niespełniony zostań politykiem
raczej równego traktowania wszystich tak samoklosiewi pisze:Adam widzę iż szukasz aprobaty i popracia...Łysolek pisze:Grześ jeśli czujesz się niespełniony zostań politykiem![]()
Powtórze jeszcze raz, aż do znudzenia:
Używanie wulgaryzmów zakończy się ostrzeżeniem!!!
A dam z całym szacunkiem do Ciebie, bo fajny i inteligentny chłopak jesteś, ale jak czytam Twoje prośby, błagania i płacze to mam wrażenie iż latasz Lufthans'ą i jesteś członkiem PIS oraz gorącym zwolennikiem Radia Maryja. Przemówienia typu "równe traktowanie", "nie czujesz się potrzebny", "jesteś niespełniony" są jak żywcem wyjęte z przemówienia Jara na zamkniętym kongresie PIS.Łysolek pisze:klosiewi napisał(a):
Łysolek napisał(a):
Grześ jeśli czujesz się niespełniony zostań politykiem
Adam widzę iż szukasz aprobaty i popracia...
Powtórze jeszcze raz, aż do znudzenia:
Używanie wulgaryzmów zakończy się ostrzeżeniem!!!
raczej równego traktowania wszystich tak samo
Nie potrzeba jestem samowystarczalny, a jak zabraknie tlenu to przetoczę sobie troszkę od mojej lepszej połowy.Łysolek pisze:po pierwsze Grzes trzymaj się, jakbys potrzebował tlenu da sie załatwić, ta wielka chmura ponoć w strone Grójca leci
Świat nigdy nie był i nigdy nie będzie sprawiedliwy, przykro mi iż padło na Ciebie, ale uważam iż byłeś Modem i powinieneś troszkę tonować swe wypowiedzi.Łysolek pisze:po drugie "równe traktowanie" miałem na myśli że wiele osób na forum w róznych działach bluźni ale tylko mi sie dostaje![]()
Mam wrażenie że troszkę przesadzasz...Łysolek pisze:po czwarte Grześ uraziłes mnie swoją wypowiedzią
wiem i nie mam Ci tego za złeŁysolek pisze:po piąte czy Wy naprawde nie widzicie że celowo Was .q.w.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości