spokojna twoja poczochrana, ja mam udziały po obu stronach więc mi osobiście jest wszystko jedno, z naciskiem na - nie będzie go na zlocie, ale jest to tylko spowodowane większym rozgłosem sprawyklosiewi pisze:Dałeś się zastraszyć przez Maćka który nie obstawia bo się bał porażki
:
Oj tam oj tamKornik pisze:Kawuś wizyta Obamy jest główną motywacją na wyjazd z miasta bo z 4 lata temu pożyczyłem od niego na VFRkę ale jakoś tak mi się zapomniało oddać i pewnie teraz będzie chciał zawitać do mnie żebym mu oddał kasę więc jest to motywacja do skoczenia na zlot. Patrząc z drugiej strony moja nieobecność na zlocie można również potraktować jako jako silny wpływ otoczenia na moja wolę i podporządkowanie się pewnej grupie społecznej. Będąc nawet bardziej wnikliwym można by wywnioskować, że obecna sytuacja na Bałkanach, cena baryłki ropy oraz ilość gazu łupkowego znajdującego się na terytorium Polski, a także siła grupy pesymistów mojej obecności na zlocie jest silniejsza niż większość ogółu będącego pozytywnej myśli, a zatem można by wysunąć hipotezę że społeczeństwo Polskie jest w ogólnym złym stanie z racji pesymistycznego podejścia do życia i spraw znanym tylko najstarszym góralom.
ps.: Zapowiada się deszczowy i chłodny weekend
Hmmm jestem ciekaw muszka jak się z tego wywiążesz?Kornik pisze:- muchaok - 20 zł + ... oraz HIT !!!!! zasrane ze strachu gacie Najmana, po walce z Saletą.
komu mam przelać kase ? Marcin a na CIebie u mnie w zamrażalce 0,5 Sobieskiego będzie czekać od jutraŁysolek pisze:Kornik nie przyjedzie do Wdzydz (zlot w 2011):
- Achmed - 20 zl
- Kawa - 20 zl
- Wasyl -10 zl
- PPamuła -10 zł
- muchaok - 20 zł + bryloczek, paczkę żyletek, skarpety męskie, fifkę oraz HIT !!!!! zasrane ze strachu gacie Najmana, po walce z Saletą.
- Łysolek - 20 zł + 0,5L Sobieskiego
Kornik pojedzie do Wdzydz (zlot w 2011):
- Johny B. - 20 zl + paleta styropianu
- Lucjusz - 20zl i uzywana opona do stara oraz choinka zapachowa kokosowa
- Dresik 10 zł +gra na PC "SUPER-BIKES RIDING CHALLENGE" z 2006 roku+mało noszone skarpetki Nike
ale najpierw poprosze dowod w postaci zdjecia, ze Kórnik był.Kornik pisze:Kornik nie przyjedzie do Wdzydz (zlot w 2011):
- Achmed - 20 zl
- Kawa - 20 zl
- Wasyl -10 zl
- PPamuła -10 zł
- muchaok - 20 zł + bryloczek, paczkę żyletek, skarpety męskie, fifkę oraz HIT !!!!! zasrane ze strachu gacie Najmana, po walce z Saletą.
- Łysolek - 20 zł + 0,5L Sobieskiego
- Ryby - 20zł+ beczka przepracowanego oleju
- Dżambo - 20 zł + to o czym zapomniałem w Olsztynie
Kornik pojedzie do Wdzydz (zlot w 2011):
- Johny B. - 20 zl + paleta styropianu
- Lucjusz - 20zl i uzywana opona do stara oraz choinka zapachowa kokosowa
- Dresik 20 zł +gra na PC "SUPER-BIKES RIDING CHALLENGE" z 2006 roku+mało noszone skarpetki
- Celik - 20 zł + kubek po kefirze i szybkozłączka do węża ogrodowego
- klosiewi - 20 PLN + dwa rozciągnięte łańcuchy rozrządu, przechodzone buty safety + jedna wadliwa elektryczna prowadnica (postaram się o grawerkę logo VFR, ale nie obiecuje )do VW Tiguan (oczywiście fotel kierowcy strona tunelowa co by łatwiej był o cały samochód)
-kifer - 10 zł + bonusy
- Krzysztof Jarzyna - 10 PLN
- kruhy - 20 zł plus 2 spalone gumy i książka obsługi do golfa
-Gacuś -10zł+ włosy łonowe Lejdi Gagi,Papiery do poloneza na jakąś babeczke(znalazłem może mu sie przydadzą)oraz rarytasik Polerowaną rame z mojej rc36.Do tego doddam karton częsci do róznych moto Poczynając od Romana kończąc na s1000rr
na gołą pupę???Kawa pisze:i nie omieszkam sfotografowac Kornika jak przymierza majtaski
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości