Pantofelbinio pisze:i na minimum rok latanie mam z glowy

A co do negatywów:
Jeżeli przyjdzie wam do głowy jeździć z PETER'em to omijajcie S8 szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co mogą robić dwaj poważni motocykliści o 0:30??? A no właśnie podłączają się do gniotącego VOLVO S60 który próbuje udowodnić iż jego auto też potrafi i przy długim prawym winklu pod wiaduktem zaczynają przyśpieszać (przyznam się ja miałem początkowo przed winklem 1,8, a na wyjściu ok 2,1) spoglądam na PETERA kładzie się, jupiii pognieciemy troszku

Zjazd z S8 cały czas za VOLVO ale nie daje się wyprzedzić, dojeżdząmy razem do skrzyżowania na Konotopę przed nami VOLVO, a my z PETEREM rozmowy damsko-męskie że gość dobrze gnie i nie daję się wyprzedzić i nagle poczółem się jak Tomili Jones w Ściganym nagle ni stąd ni z owąt rozbłysnęło na niebiesko... wpada na środek skrzyżowania Alfa 159 (jedynie pod podwoziem nie miała niebieskich stroboskopów). Wybiega dwóch panów i grzecznie: "dokumenciki proszę... zjadą Panowie na bok". Po dłuższym postoju podchodzi Pan Milicjant: "Panowie przekroczenie prędkości po 500PLN'ów i 10pkt, a kolega z VOLVO 1500PLN i 30pkt...zarejestrowana prędkość 201km/h" normalnie jak to usłyszałem to wypadła mi sztuczna dolna szczęka i przez 20 min szukałem jej pociemoku na jezdni... Koniec końców poczekaliśmy jak Pan z VOLVO powoli opuści miejsce zamieszania i będziemy mogli spokojnie porozmawiać... i tu pozytyw okazuje się iż mundurowi też ludzie i zamknęliśmy sprawę bilansem (żeby nnie pisać stosunkiem) 200 za 200