On sie nie przyzna...ppamula pisze:ak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku
Po Wawcy pelen lans w kombi i polerowanych bucikach, a w traske jeansy, kurteczka - tex i trampeczki.
Na dzien dobry dostal wpier..l za gustowny ubior.
On sie nie przyzna...ppamula pisze:ak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku
Gacol...chyba kazdy kiedys przezywal cos takiego.Gacol pisze:nie wyobrażam sobie dalszego życia...
benitto, ale musisz przyznać iż teraz posiada gustowne wentylowane jeansy w kolanach oraz opływowe adasiebenitto pisze:Na dzien dobry dostal wpier..l za gustowny ubior.
Jest ważne.ppamula pisze:No to Arturku powiedz wszystkim jak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku nawet w te upalne dni.
i tu się mylisz Beni bo się przyznam dlaczego niebenitto pisze:On sie nie przyzna...ppamula pisze:ak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku
Po Wawcy pelen lans w kombi i polerowanych bucikach, a w traske jeansy, kurteczka - tex i trampeczki.
Na dzien dobry dostal wpier..l za gustowny ubior.
ja się otwarcie przyznaję, że gdy jest 25+ stopni latam po mieście w krótkim rękawku i z podniesioną szczęką, chodź C3 nie ma na to chomologacji...Janusz B. pisze:Jest ważne.ppamula pisze:No to Arturku powiedz wszystkim jak bardzo ważne jest ubranko w czasie jazdy na motku nawet w te upalne dni.
Ale czasem się kur.wa nie da. Pamiętam co było w zeszłym roku na wypadzie bałkańskim. W Chorwacji w słońcu był taki upał, że przydomowe termometry "zamykały szafę". Wtedy mimo tego, że jestem orędownikiem ubierania się w kombi nawet na wypad na myjkę, sam jeździłem w dżinsiwku i koszulce termicznej. A to był przełom sierpnia i września..
Nawiasem mówiąc nie wyobrażam sobie tego, co będą przeżywali Kruchy i reszta załogantów, którzy chcą się wybrać w tamte rejony na przełomie czerwca i lipca. Dla mnie to samobójstwo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości