Dzięki TRESKA !!!
Centurium czyli spotkania Polski centralnej
Tak jest, wieczór się udał. Ale nie ma dziwne - w moim towarzystwie nie mogło być inaczej. W końcu nie na darmo jestem Waszym idolem. BUUUUŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAA
Pozdrawiam CiachO z jej smaczną blachą. Pościgi, widzimy was co tydzień. Rumun zawłaszczył szarlotkę i zwiał. Mucha po prostu wymiata. Mam wrażenie jakby był z nami od zawsze. C_L_K, oddawaj mój wydech, wiem gdzie mieszkasz i gdzie pracujesz. I znam Twoją brytfankę. Benny, cza przyznać, że wczoraj z tyłu wyglądałeś hmm, no... no wyglądałeś... właśnie tak. Aśka i Ciepły nareszcie się integrują w ownersowskim stylu, bo do tej pory symulowali. Ale lepiej późno jak to mawia pewien sławny mors. Magda Roadsowa otrzymała bojowe zadanie, by w tym sezonie przepoczwarzyć się w rasowego plecaka i dobrze jej tak, kara musi być. Igor już bez wstydu podaje na Rozdroże, bo wreszcie ma moto. Itd, itd, A ja jak zwykle silę się na dowcip, tylko nikt się z tego nie śmieje.
To był rewelacyjny wieczór, choć niby taki jak inne, a jednak wyjątkowy. Dlaczego? Może właśnie dlatego, że nie wiadomo dlaczego. Kto nie był niech następną razą będzie, szczerze radzę.
Pozdrawiam CiachO z jej smaczną blachą. Pościgi, widzimy was co tydzień. Rumun zawłaszczył szarlotkę i zwiał. Mucha po prostu wymiata. Mam wrażenie jakby był z nami od zawsze. C_L_K, oddawaj mój wydech, wiem gdzie mieszkasz i gdzie pracujesz. I znam Twoją brytfankę. Benny, cza przyznać, że wczoraj z tyłu wyglądałeś hmm, no... no wyglądałeś... właśnie tak. Aśka i Ciepły nareszcie się integrują w ownersowskim stylu, bo do tej pory symulowali. Ale lepiej późno jak to mawia pewien sławny mors. Magda Roadsowa otrzymała bojowe zadanie, by w tym sezonie przepoczwarzyć się w rasowego plecaka i dobrze jej tak, kara musi być. Igor już bez wstydu podaje na Rozdroże, bo wreszcie ma moto. Itd, itd, A ja jak zwykle silę się na dowcip, tylko nikt się z tego nie śmieje.
To był rewelacyjny wieczór, choć niby taki jak inne, a jednak wyjątkowy. Dlaczego? Może właśnie dlatego, że nie wiadomo dlaczego. Kto nie był niech następną razą będzie, szczerze radzę.
- Olga Skórka
- zadomowiony

- treska
- klepacz

- Imię: Treska
- Kontakt:
Sowa bo to poprostu jest maaaaaaaaaaaaagic moooooments
http://youtube.com/watch?v=u2NnelGxpg8
peace, love and motocycle
http://youtube.com/watch?v=u2NnelGxpg8
peace, love and motocycle
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja wchodze w ciemno, tylko trzeba by z ROADS-zdroża najpóźniej kolo 19.30 wyleciec, zeby nie marynowac czasu na pierdoły !!!! Do C_L_K na Ciachową działeczkę pare rzutów beretem jest, wiec żeby poużywać taka moja propozycja. !! 19.30 najpóźniej na koń .........
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
CeLiK mi pomysł sie podoba tylko realizacja u mnie zalerzy od tego czy paliwo będę mialw baku na dolecenie, ale do jutra mam czas na wykombinowanie (niestety wyplata w piątek
)
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
Zapraszamy serdecznie, jak zwykle będzie integracjatom664 pisze:Czy można się do was przyłączyć i razem z wami śmigać co wy nato
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ps:przykra wiadomość to taka że musicie zaopatrzyć sie w prowiant, w tym miesiącu nie dostałam dotacji
kubeczki, talerzyki, sztućce mamy
Ania
Moczynos w futrze model 2016 help