dobrze że niedługo się przeprowadzamigor pisze:no to sobie pogadamy. pamiętaj że wiem gdzie mieszkasz!
Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- Sprzedam BMW Celika
 - klepacz

- Imię: Ania
 - województwo: mazowieckie

- C_L_K
 - ostry klepacz

- Imię: Rafał

Dzięki za czwartkowe latanko. Jak widać nawet w Nowym Yorku Maz. robią zacne kebaby 

Pościg z Poscigówką, jako że spróbowaliście dzisiaj magicznej szarlotki nie macie już wyjścia. Musicie natentychmiast zdać legitymacje VIKINGÓW i czymprędzej złożyć podanie o wpisanie na listę CENTURIONÓW.
Już jesteście nasi

PozdróVki dla wszystkich

PS: Jak widać i tak wszystkie drogi prowadzą do Nowego Dworu

Pościg z Poscigówką, jako że spróbowaliście dzisiaj magicznej szarlotki nie macie już wyjścia. Musicie natentychmiast zdać legitymacje VIKINGÓW i czymprędzej złożyć podanie o wpisanie na listę CENTURIONÓW.
Już jesteście nasi
PozdróVki dla wszystkich
PS: Jak widać i tak wszystkie drogi prowadzą do Nowego Dworu
- muchaok
 - klepacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

tak jest.....
Szczerze mówiąc, jak patrzyłem na Wiktora próbującego objechać tą ibize na Puławskiej, to mi dreszcze przechodziły. Zawsze trafi sie jakiś baran, co chce pokazać, że jest szybszy od motocykla, tylko nie zdaje sobie sprawy, jakim jest zagrożeniem dla motocyklisty, a motocykliści podejmują takie wyzwania, nie wiedzieć czemu. Proszę was, odpuszczajcie sobie takich baranów w puszkach. W zeszłym roku na Bemowie zginął w ten sposób chłopak na motocyklu, któremu baran w puszce chciał coś udowodnić. Nie warto ryzkować.

Szczerze mówiąc, jak patrzyłem na Wiktora próbującego objechać tą ibize na Puławskiej, to mi dreszcze przechodziły. Zawsze trafi sie jakiś baran, co chce pokazać, że jest szybszy od motocykla, tylko nie zdaje sobie sprawy, jakim jest zagrożeniem dla motocyklisty, a motocykliści podejmują takie wyzwania, nie wiedzieć czemu. Proszę was, odpuszczajcie sobie takich baranów w puszkach. W zeszłym roku na Bemowie zginął w ten sposób chłopak na motocyklu, któremu baran w puszce chciał coś udowodnić. Nie warto ryzkować.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
						- muchaok
 - klepacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

Ty sie z nim nie ścigałeś, ale on latał za Toba po pasach jak oszalały - i tak często dochodzi do tragedii. Ja przepraszam, że takie czarne myśli tutaj mam, ale każdego dnia gdy jeżdże, niemalże każdej godziny spotylkam na drodze takiego kolesia, co chce być szybszy od motocykla. Wczoraj jak lecieliśmy do Serocka, też mijaliśmy takiego w granatowym GOLF`ie chyba. Nie patrzył, że kolumna motocykli leci, zajechał drogę w połowie - akurat przede mną i goni motocyklistów ( było to na zakręcie, tuz za mostem w Zegrzu ) Ewidentny brak muzgu, ale jak on Cie pieprznie to powie ojej, a z Tobą juz nie będzie tylko ojej................

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.