...nieboszczyk jechał na pogrzeb starem? To był jakiś węglarz?
POZYTYWNIE :)
- knight
 - pisarz

- Imię: Jakub

Pierwsza jazda 2008 !!!
Pierwsze kilometry w 2008 roku pękły. Ten motocykl jest niesamowity,
obudzony ze snu jednym dotknięciem, tak jak bym wczoraj jeździł...
Szok!!
Spotkał mnie jeszcze jeden pozytyw
 moto trzymałem w piwnicy u dziewczyny w bloku ( ten sam poziom z garażem podziemnym). Idę dzisiaj po moto i widzę taki straszak:

Zamurowało mnie, moja dziewczyna ma fantazję.... I za to pozytyw...

obudzony ze snu jednym dotknięciem, tak jak bym wczoraj jeździł...
Szok!!
Spotkał mnie jeszcze jeden pozytyw
 Zamurowało mnie, moja dziewczyna ma fantazję.... I za to pozytyw...

- Dresik
 - klepacz

- Imię: Piotr

Kebab z Kornikiem i wspólne polatanko było pozytywne tak jak wczorajsze przypadkowe spotkanie z Rommim gdzies pod Piascznem 

Kolejne pozytywy - wyczyszczone i wyregulowane gaźniki, wyregulowane zawory, wymieniony napęd, filtry, olej.. No i olej w lagach na twardszy.. Efekty - odczuwanie 10 KM więcej i 10 kg mniej - bomba
  Po prostu inny motocykl, nie poznaje jej teraz 

Jest jak nowa

a przynajmniej tak się zachowuje 

Kolejne pozytywy - wyczyszczone i wyregulowane gaźniki, wyregulowane zawory, wymieniony napęd, filtry, olej.. No i olej w lagach na twardszy.. Efekty - odczuwanie 10 KM więcej i 10 kg mniej - bomba
Jest jak nowa
- 
				Hiszpan25
 - zadomowiony

niniejszym oświadczam, że w dniu dzisiejszym VFRka uzyskała prawo pobytu na terenie RP w związku z czym nawinąłem jej na koła 116km. Przeszła obszerne testy i mogę powiedzieć, że chyba zostaniemy razem na dłużej. Jeździ zacnie! Reakcja na gaz zdała by się żwawsza i wyraźniejsza, ale ogólnie jest OK. Działanie VTECa jest w zasadzie nieodczuwalne. Apetyt jak na pierwsze polatanki ma zacny! Jakoś chyba spragniona była bo wyszło ponad 8,5l/100km  
 no ale miała prawo się napić. Jutro mam nadzieje na testy w trasie przy spokojniejszej jeździe a nie autostradowej 
PZDR!

PZDR!
- Krajan
 - klepacz

- Imię: Paweł
 - Kontakt:

Czarnucha jeszcze nie ma, a psotka, to nie zauważyłem dosyć niskiego ciśnienia w oponie z przodu i jakoś moja niunia czuje że możemy się rozstać i zastrajkowała małym Shimmy przy 60km/h. Oponka podpompowana, lekkie dociągnięcie łożyska i jest lepiejPiotras pisze:No a jak czarnuch z US? Dotarł wkońcu? I co to za psotka się wdarła?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- Piotras
 - klepacz

- Imię: Piotrek
 - Kontakt:

Moja marudka w dniu sprzedaży stwierdziła, że będzie palić tylko na jednym garku i kupiec musiał wracać z pustymi rękami (lawetą). Na szczęście wymiana świec pomogła i na drugi dzień ją zawiozłem i sprzedałem.Krajan pisze:Czarnucha jeszcze nie ma, a psotka, to nie zauważyłem dosyć niskiego ciśnienia w oponie z przodu i jakoś moja niunia czuje że możemy się rozstać i zastrajkowała małym Shimmy przy 60km/h. Oponka podpompowana, lekkie dociągnięcie łożyska i jest lepiej
PS. Widzę że Twój trawnik przed domkiem nadal przypomina trasę Paryż-Dakar
- Piotras
 - klepacz

- Imię: Piotrek
 - Kontakt:

To co Robert jeszcze w cenie dowozi z Wiednia?kecajm69 pisze:Super dzień kolega Robert z Wielunia/Wiednia zakupił mi w LOUIS i HG kurtke,kask,spodnie,plecak i pare innych drobiazgów dziś przywiózł wszystko pasuje i jest super.Duże podziękowania dla Roberta. SSSSSUUUUPPPEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jacek zapodaj fotacze zakupionych śmieci!