VFR-OC NORTH
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Mam nadzieje, że każdy juz w domu !!!! dajcie cynka ! Zajebieście było !!! PIOTR DZIĘKI WARIACIE !! 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Szanowni Vikingowie! Chcialem tylko zwrocic uwage ze do walki o "Zelana dupe 2008" zglosilo sie tylko 3 Vikingow a Centurionow 5 i bedzie ich wiecej!!!
A pozniej pod koniec sezonu sie okaze ze robia dwa razy wiecej km niz my
Hallo! Ruda z Piotrem, Wasyl, wzywam posilki: kobiety, dzieci i ziwerzeta
: Strusie, Morsy i wszystkich ktorzy moga cos "nakrecic" 
A pozniej pod koniec sezonu sie okaze ze robia dwa razy wiecej km niz my

Hallo! Ruda z Piotrem, Wasyl, wzywam posilki: kobiety, dzieci i ziwerzeta

"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Ruda ma juz fotki porobione STRUSIA SWOJĄ I PIOTRA 

- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
chłopie z szelek wypadniesz jak się dowiesz co będzieMadziu a co to w koncu bedzie?? RC 46I ??

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- Arturo
- klepacz
- Kontakt:
Ha! Ja wiem, ale nie powiemDIDI pisze:chłopie z szelek wypadniesz jak się dowiesz co będzie

Pod koniec podliczymy ktora czesc Polski nakrecila najwiecej km. Pobierzemy takze od wszyskich probki krwi i kalu zeby sprawdzic kto ma jazde w krwi a kto w du**eDIDI pisze:Arturo może zrobić też podział na rejony ogółem kto więcej kreci kilosków??

A to ze mamy Centurionow, South Park i Vikingow to dobrze, bo jest mobilizacja zeby sie zglaszac i miec wieksza grupe do nakrecania km.
[ Dodano: 2008-03-16, 22:44 ]
Ha! Ja wiem, ale nie powiemDIDI pisze:chłopie z szelek wypadniesz jak się dowiesz co będzie

Pod koniec podliczymy ktora czesc Polski nakrecila najwiecej km. Pobierzemy takze os wszyskich probki krwi i kalu zeby sprawdzic kto ma jazde w krwi a kto w du**eDIDI pisze:Arturo może zrobić też podział na rejony ogółem kto więcej kreci kilosków??

A to ze mamy Centurionow, South Park i Vikingow to dobrze, bo jest mobilizacja zeby sie zglaszac i miec wieksza grupe do nakrecania km.
- Draghar
- pisarz
- Kontakt:
Nie liczy się ilość lecz jakośćArturo pisze:Szanowni Vikingowie! Chcialem tylko zwrocic uwage ze do walki o "Zelana dupe 2008" zglosilo sie tylko 3 Vikingow a Centurionow 5 i bedzie ich wiecej!!!
Ja to nie staję do konkursu bo ostatnio mam tyle czasu że jeżdżę tyle co przysłowiowy dziadek do kościoła w niedzielę

za 50 lat moja strzała będzie miała przebieg jakby miała 10 lat tylko jak tak dalej pójdzie

Draghar
VFR Viking SEXszyn North Roads
VFR Viking SEXszyn North Roads
- Struś
- pisarz
- Imię: Sławek
Wróciłem ale ledwo co... Szkoda gadać. Pomachałem ownersom i zrobiłem skrót przez wioski i wpadłem na wieśniaków... kocham zwierzeta i nie chciałem rozjechać psa co go jakiś debil luzem puścił, no i k... mam... Najpierw kałuża potem piasek a potem pies i hamowanie. Była taka gleba że szkoda gadać. Jestem wk...ny na maksa. A wieśniaki jak zobaczyli że wstałem i z ostrym nerwem na nich ide to do lasu zaczęli uciekać. Do kundla to już nikt się nie chciał przyznać chociaż za nimi biegł. Ale kurtka mnie uratowała.... Tylko ręką ruszać nie mogę, zbity bark a tak to by masakra byłe bez ciuchów. No ale szukam prawego dekla na silnik. Owiewka prawa ostro przeszorowana, właściwie chyba do wymiany więcej nie pamiętam, bo związałem mocowanie i dojechałem jakoś do garażu. Nic na razie nie cieknie... Aha Kolczyk, teraz możemy spasować moje plastiki... Shit ale zajebiście zacząłem sezon. Porażka.KolczyK pisze:Mam nadzieje, że każdy juz w domu !!!! dajcie cynka ! Zajebieście było !!!....
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
STRUŚ I TERAZ MASZ W PAPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miałęś dzwonić odrazu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chłopie !!!! przykro mi stary
we wtorek wieczorem moge podjechać ?????? kurna mać Struś
czyżbyś jechał przez Łężyce czy co gdzie to sie stalo ? dobrze, ze jestes caly !!!!!

nie czajęStruś pisze:Aha Kolczyk, teraz możemy spasować moje plastiki.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt:
- Arturo
- klepacz
- Kontakt:
Dobrze ze Ty caly... Wspolczuje, sam tez dobiero sie przeszlifowalem wiec wiem jak to boli.Struś pisze:Była taka gleba że szkoda gadać.
Co jest, ktos klatwe na Vikingow rzucil czy do cholery! To juz trzeci z nas w ciagu 3 tygodni!
Kolezanki i Koledzy...przypomne jeszcze raz... uwazajmy...