VFR-OC NORTH
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
mors napisał wszystko juz w sumie, ale dodam od siebie :ppamula pisze:Ja też uważam niestety, że tak otwarty temat bez jakiegoś kierunku, nie powinienbyć tu tylko w OT.
Już to kiedyś mówiłem. Jeżeli tu utrzymamy odrębnośc Vikingów to tak jakbyśmy dzielili VFR OC, a to by o nas źle świadczyło.
Uważam że wszyscy jesteśmy jedną rodziną a podziały na centrum, północ, południe powinny być mało znaczące, drugoplanowe.
Zobaczcie jaka zmienność dyskusji jest w tym temacie, jedyny element łączący to fakt że jesteście z północy kraju. Separacja?
Większość jak się rejestruje i czyta to mniema że nie powinni się tu wypowiadać bo są np z zachodniej polski. Cyba nie chodzi nam o izolowanie siebie ani innych według miejsca zamieszkania.
Cały czas mam nadzieję że jak będę gdziekolwiek w Polsce to zapukam do dzwi Ownersa i on mnie przyjmie z uprzejmością a nie powie "Ty jesteś nie stąd, jedź do swoich".
myślę Piotrek,że nikt nigy nie miał intencji odsepraowania się albo zamknięcia przed nosem drzwi np ktos z vikingow komus z centurium czy south ...( zresztą co sie dzieje w realu chyba mówi samo za siebie - czyż nie? )moim zdaniem nie taki był cel utworzenia tych małych działów - raczej chodziło o wiekszy porzadek - spotkania itd, w koncu tematy te sa dostępne dla wszystkich i spotkania również, co daje się zauważyc w praktyce przecież. Natomiast łatwiej odnaleźc posty np na temat imprezy w 3-miesice wlasnie w oc north niz grzebac w przeplatnace postow o siatkówce, ktora odbywa się regularnie w wawie, czy spotkania w 2oo i są na ten temat regularne dyskusje i dzielenie się wrazeniami..
Zresztą nie zauważyłam,żeby nowi uzytkownicy nie zwracali uwagi na resztę forum a tylko kierowali się do centurium czy na polnoc itd...
Ja uwazam ,ze te wszystkie 3 tematy powinny byc w jednym miejscu -tu albo tu,a gdyby to ode mnie zależało to umiescilabym je wlasnie w VFR-oc.Ale robcie co chcecie.To tylko forum.
[ Dodano: 2008-01-07, 18:42 ]
p.s. cos za cos - vfr north jest w OT to wara mi tu z 'cenzurą' będę bronić tego jak Vikingówa z krwi i kości !

[ Dodano: 2008-01-07, 18:51 ]
morsie tak juz jest ,że przewaznie jestem jednomyślna z Toba, tym razem również. nie mogę Ci odpowiedziec na Twoje pytanie, gdyż to nie był moj pomysł z przeniesieniem działu. Tak jak napisalam wyzej - moim zdaniem te 3 dzialy powinny byc w tym samym miejscu - tu albo tu - ale gdyby ode mnie to zalezalo to bym wszystkie wstawiła do dziau VFR-OC, z powodów ,które opisałes w swoim posicie - powtarzać nie będę, napisałes jak zwykle wszystko co najistotniejsze.mors pisze:
Prosze o rzeczowa odpwiedź Szanownych Panią i Panów Moderamotorów i Administratora.
NIkt nie obiecywał, ze z morsem będzie łatwo... i dotrzymał słowa
pozdrawiam

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
hyhyyh ina jednym podwórku się w koncu wychowalismy 
postanowiłam jedno w sprawie North Oc -
Otóż od dzisiaj będę codziennie - czy będzie tego chciał czy nie - upijać w pubie online do nieprzytomności użytkownika VFR -oc, zarazem Vikinga o nicku Vlaad - dzięki temu nie będzie nic mógł przeczytać, nie dojdzie do żadnych wniosków nie wpadnie na żaden pomysł ,a tym bardziej nie będzie w stanie napisać ani nawet pomyśleć , żeby cokolwiek kiedykolwiek gdziekolwiek znowu przenosić !
a jedyne co będzie robił to latał w przestworzach
Vlaad chodź no tutaj gagadku ------------------> i marsz do pubu

postanowiłam jedno w sprawie North Oc -
Otóż od dzisiaj będę codziennie - czy będzie tego chciał czy nie - upijać w pubie online do nieprzytomności użytkownika VFR -oc, zarazem Vikinga o nicku Vlaad - dzięki temu nie będzie nic mógł przeczytać, nie dojdzie do żadnych wniosków nie wpadnie na żaden pomysł ,a tym bardziej nie będzie w stanie napisać ani nawet pomyśleć , żeby cokolwiek kiedykolwiek gdziekolwiek znowu przenosić !

Vlaad chodź no tutaj gagadku ------------------> i marsz do pubu

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Madziu obiecuje pomoc i pod Twoją nieobecność ja się za tego gagatka wezmęMadziX pisze:Otóż od dzisiaj będę codziennie - czy będzie tego chciał czy nie - upijać w pubie online do nieprzytomności użytkownika VFR -oc, zarazem Vikinga o nicku Vlaad

We dwie damy radę

Dwie Vikingówki nie dadzą rady znieczulić jednego Ownersa-Vikinga

On jeszcze nie wie z Kim zaczyna, zresztą żaden Owners (poza nielicznymi) nie wie, że nigdzie nie znajdą takich trzech jak my dwie

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
To może ja pomogę? Ta niech pomyślę ........pomogę komu???
Jakie to ma znaczenie łychy nie odmawiam
BTW mam jeszcze to honorowe członkostwo?
[ Dodano: 2008-01-07, 23:27 ]
Kasiu powiedz slowo a ja juz mu jakąś bombę na lotnisko podrzucę
Jakie to ma znaczenie łychy nie odmawiam

BTW mam jeszcze to honorowe członkostwo?
[ Dodano: 2008-01-07, 23:27 ]
Kasiu powiedz slowo a ja juz mu jakąś bombę na lotnisko podrzucę

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050