A klapne pare słow w tej sprawie bo pomyslicie że morsy zapadaja w sen zimowy, a to pora ich najwiekszej aktywności.
Uważam że w OT powinny byc tematy OT np, Rzeźnia, Pub, KLub Pierdół, Humor a miejsce South park, Centurium i VFR OC NORTH ROADS VIking SEXszyn jest w VFR Owners Club, wtedy będzie porządek a nie burdel. Wiem bo stryj miał przed wojną burdel na Ząbkowskiej - tam to był porządek.
Faktem jest, że czesto pierdzielimy głupoty i byc może sprawia to wrażenie że jest to OT. Myslę, ze powinniśmy sie wykazac większa dyscypliną pisząc w działach OFFTOPless FREE Zone, ale o tym było juz wiele razy.
Generalnie dla nas Vikingów - jest to miejsce gdzie w większości poruszamy tematy Klubowe, ale Regionalne. po co zawracac głowę komus ze Śląska,ze dziś na lounch wyskakujemy na rybke na kuter przy prof. Szpanner Platz? I tak nie zdąży - nawet MIGiem. Ale nie jest to OFFTOP. Tak samo rozumiem watki South Park i Centurium.
Co do zarzutu o separację secesję czy rozwód - to uważam je za bezpodstawne.
Jezeli komuś (nowemu czy staremu) wydaje się, ze nie może wypowiedzieć się w watkach regionalnych - to MA RACJĘ!...
WYDAJE MU SIĘ!!! 
.
Nie było - i nie będzie przypadku dyskryminacji regionalnej!
Vlaad - nie wiem czy pamiętasz ale jestes bez zastrzeżen przyjęty do Vikingów, tak samo Karol z Łomzy, czy Zuzia z Olsztyna i rommi z Wawoszalina. O ROADSie to już nawet nie wspomnę - bo to sprawa oczywista, a Wasyl jest w Centurium.
VFR-OC jest jeden, ale mając swoją działeczke regionalną naprawdę łatwiej nam sie wypowiedzieć w jakiś lokalno-regionalnych sprawach. Wy umawiacie sie na ROADSdrozu i na siatkę my na prof. Szpaner Platz czy Sumę, albo lecimy na Hell.
W żaden sposób nie rozbija VFR-OC, a integruje nas DODATKOWO regionalnie.
Cały ubiegły rok był jednym pasmem integracji od Najazdu na KOmarówkę po Mikołaje i Sylwester. Naprawde nie widze chęci u nikogo PODZIAŁU, ale faktem jest ze wzrok juz nie ten
Przenesienie watków regionalnych do OT daje nowym sygnał. To jest watek OT - zdecydowanie mniej ważny od innych, a wg mnie tak nie jest. Jeżeli nie mozemy permanentnie integrowac się ogolnopolsko to róbmy to jak najczęściej regionalnie. To są prawidłowe działania społeczne.
a konkluzja?
Dynda mi i powiewa gdzie będzie ten wątek - może byc nawet w Dziale Magazyn Części Zamiennych. Zainteresowani i tak go znajdą. Ale jak mamy walczyć z OT w wątku VFR-OC NORTH jezeli przykleicie go w OT?
Prosze o rzeczowa odpwiedź Szanownych Panią i Panów Moderamotorów i Administratora.
NIkt nie obiecywał, ze z morsem będzie łatwo... i dotrzymał słowa

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS