A co po vfr???
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Re: A co po vfr???
Po VFR-ce przesiadłem się na MT-01. Było zajebiście... Teraz wymyśliłem sobie jakieś mniejsze, zwinne enduropodobne. Myślałem o XT660Z Tenere... Dzisiaj się przeleciałem XT660X... Qrka... To wogóle nie jedzie... Koleś, który dał rundę twierdził, że to taki wcielony diabeł... Echhhhh... A miało być poniżej litra...
- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
Super Tenere 1200!!!C_L_K pisze:Po VFR-ce przesiadłem się na MT-01. Było zajebiście... Teraz wymyśliłem sobie jakieś mniejsze, zwinne enduropodobne. Myślałem o XT660Z Tenere... Dzisiaj się przeleciałem XT660X... Qrka... To wogóle nie jedzie... Koleś, który dał rundę twierdził, że to taki wcielony diabeł... Echhhhh... A miało być poniżej litra...
- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
Od poltora roku jestem bez moto, bo... niewazne.
Niemniej jednak zbliza sie moment przekroczenia masy krytycznej i...
Poczatkowo myslalem o Hondzie Transalp 700, jako ze drogi u mnie takie a nie inne...
Gdybym w totka trafil w stodole stalby juz Y2K zeby codziennym odpalaniem wioske budzic:P
Ale po, hmmm, motorynce, Jawie 350, Suzuki GSX 1100, Kawasaki ER5, Kawasaki GPZ1100, HD FXD, Kawasaki ZX11, CBF 500 i VFR 800 dochodze do wniosku, ze czas na SAMa - motocykl zbudowany pod siebie. Oczywiscie w zalozeniach ma to byc napedzane dieslem, ale majac do dyspozycji 3,8V6 z automatem z Windstara waham sie... i niech nikomu nie przyjdzie do glowy, ze mysle o wynaturzeniu zwanym trajka;)
Niemniej jednak zbliza sie moment przekroczenia masy krytycznej i...
Poczatkowo myslalem o Hondzie Transalp 700, jako ze drogi u mnie takie a nie inne...
Gdybym w totka trafil w stodole stalby juz Y2K zeby codziennym odpalaniem wioske budzic:P
Ale po, hmmm, motorynce, Jawie 350, Suzuki GSX 1100, Kawasaki ER5, Kawasaki GPZ1100, HD FXD, Kawasaki ZX11, CBF 500 i VFR 800 dochodze do wniosku, ze czas na SAMa - motocykl zbudowany pod siebie. Oczywiscie w zalozeniach ma to byc napedzane dieslem, ale majac do dyspozycji 3,8V6 z automatem z Windstara waham sie... i niech nikomu nie przyjdzie do glowy, ze mysle o wynaturzeniu zwanym trajka;)
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
widac w polsce coraz wieksza mode na enduraki w kąt ida japuńskie
choopery brzeczące ścigawy obrastają kurzem pod blokowiskami.terazzzz moda na wysokie duze.moze z racja.le czy chciał bym wygladac jak jak ,,szczur na worku z mąka,,???
raczej zostane przy tym oplastikowaniu ze stajni hondy.moze poprostu kupie jaka honde przez większe ,,H,,czekam co podadzą w menu zamiast poczciwego juz xx

- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
A ja się przejechałem BMW K1300R i stwierdzam, że to jest to. Super wygodne i do tego ładnie się zbiera.