Scenka rodzajowa: Zima, na chodnikach zmarznięty śnieg. W tymże wyżłobione koleiny po innych dorosłych autach. A ja Maluszkiem muszę!! tam zaparkować. Wjechać się udało, ale wyjechać nie mogę. Chwila namysłu niczym Pomysłowy Dobromir i pyk już wiem co zrobię. Włączam ssanie w celu zwiększenia obrotów, zapinam 1 i puszczam sprzęgło. Koła buksują a ja beztrosko wysiadam i zaczynam malucha pchać. Jest udało się wyjechał z lodu na posoloną jezdnię, ale...... maluch jedzie a ja stoję na chodniku
Tylko dla Pierdół
- maciek 800
- klepacz

Z kategorii B.
Scenka rodzajowa: Zima, na chodnikach zmarznięty śnieg. W tymże wyżłobione koleiny po innych dorosłych autach. A ja Maluszkiem muszę!! tam zaparkować. Wjechać się udało, ale wyjechać nie mogę. Chwila namysłu niczym Pomysłowy Dobromir i pyk już wiem co zrobię. Włączam ssanie w celu zwiększenia obrotów, zapinam 1 i puszczam sprzęgło. Koła buksują a ja beztrosko wysiadam i zaczynam malucha pchać. Jest udało się wyjechał z lodu na posoloną jezdnię, ale...... maluch jedzie a ja stoję na chodniku
No to biegiem za maluchem a 100m czerwone światło i skrzyżowanie. Ale udało się dobiegłem i zatrzymałem Różowy rydwan piekieł 
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Za siódemkę - tylko legitymacja kandydacka, PP (Profi Pierdoła) za zapięcie i ruszenie na wstecznymszatan pisze: Kurdeee, ja też zapinam czasem siódeme , ale myślałem że sie dostane do kategorii motocyklowej , a tu lipa to za mało
Krajan -żle na to patrzysz - nie "jedna nakrętka sie odkręciła" tylko "trzy śruby trzymały"
maciek -
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
mrf - qrde ja miewam to samo. Może to zaraźliwe jest? Ale ja mam tak jak nawinę powyżej 500 dziennie. Ten stan może potrwac nawet do samego rana, ale ja to stary pierdoła jestem
Całe szczęscie że z
tak jeszcze nie mam
Całe szczęscie że z
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Jeżeli kochać to nie indywidualnie,
Jak się zakochać to tylko we dwóch
Czy platonicznie pragniesz jej czy już sypialnie
niech w uczuciu wspiera dzielnie Cię druch
Bo pojedynczo się z dziewczyną nie upora
Ni dyplomata, ni mędrzec, ni wódz
więc Ty drugiego sobie dobierz amatora
i wespól w zespół by żądz moc móc wzmóc
czy to miałes na myśli?
a w ogóle to szok przezyłem - patrzę a to kto napisał w temacie "Klub Pierdół" - Jacko?
Nie może być! Świat sie wali
aleeee nieeeee! aaaale nieeee!!!
Jak się zakochać to tylko we dwóch
Czy platonicznie pragniesz jej czy już sypialnie
niech w uczuciu wspiera dzielnie Cię druch
Bo pojedynczo się z dziewczyną nie upora
Ni dyplomata, ni mędrzec, ni wódz
więc Ty drugiego sobie dobierz amatora
i wespól w zespół by żądz moc móc wzmóc
czy to miałes na myśli?
a w ogóle to szok przezyłem - patrzę a to kto napisał w temacie "Klub Pierdół" - Jacko?
Nie może być! Świat sie wali
aleeee nieeeee! aaaale nieeee!!!
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Podawac ksywki - do Odznaki Zbiorowego Pierdoły!
z Regulaminu Odznaki Zbiorowy Pierdoła:
[..] Odznakę Zbiorowego Pierdoły przyznaje się za minimum 3 motocykle wykonujące wyjątkowo pierdołowaty manewr lub inną niedyspozycję intelektualną, bądź ruchową [...]
koniec cycata
cytata
z Regulaminu Odznaki Zbiorowy Pierdoła:
[..] Odznakę Zbiorowego Pierdoły przyznaje się za minimum 3 motocykle wykonujące wyjątkowo pierdołowaty manewr lub inną niedyspozycję intelektualną, bądź ruchową [...]
koniec cycata
- maciek 800
- klepacz

To się przyznam że to ja prowadziłem grupę 
I dla rozładowania napięcia. Chwilkę przed tym "Manewrem Taksówkarza", po wyjściu z tunelu na Prymasa 1000-lecia na pełnym gazie stwierdziłem, że zapnę wyższy bieg i zahamuję silnikiem i......................................... nacisnąłem dźwignię zmiany biegów na dół.
I dla rozładowania napięcia. Chwilkę przed tym "Manewrem Taksówkarza", po wyjściu z tunelu na Prymasa 1000-lecia na pełnym gazie stwierdziłem, że zapnę wyższy bieg i zahamuję silnikiem i......................................... nacisnąłem dźwignię zmiany biegów na dół.