NEGATYWNIE

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
diablique
klepacz
klepacz
Imię: Ann
Kontakt:

Post autor: diablique » wt 23 lis 2010, 08:25

scibor pisze:
Rychu pisze:Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele :cry:
"Nie mozna byc przyjacielem kogos, kogo widok codziennie rani ci serce" - Mysliwce Adumaru
"Zabierz swoj bol daleko stad, zakop go tam i dopiero wroc" - Abraham Lincoln
...
"Wszystko dzieje sie po cos" - moje:)
to jest właśnie ten czerwony guziczek... zerwanie kontaktu do czasu az oboje poukładacie sobie sprawy....
8)

Awatar użytkownika
marcinskc
pisarz
pisarz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: marcinskc » wt 23 lis 2010, 12:31

[quote="Rychu"]ojoj mialem toto , przygotuj sie na 2 - 3 noce na ostrych przeciwbolowych ketanolu i baaaaardzo nieprzyjemne wyciganie drenow z nosa ( a jest tego ze 2 metry). Mi w sumie nie pomogly m ale tobie moze akurat :).

No mam nadzieje, że pomoże. Trafiłem w dobre ręce tj do doktora R. Stablewskiego, który m.in. prostował krzywą przegrodę Krzysztofowi "Diablo" Włodarczykowi. Co tam ketonal, tramal to dopiero klepie :).

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Post autor: Diego » wt 23 lis 2010, 21:13

marcinskc pisze:tramal to dopiero klepie
Tylko,że po zabiegu ciężko wciąga się go nosem :lol ,chyba że w żyłę...... :mrgreen:
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu

Awatar użytkownika
sams0n
teksciarz
teksciarz
Imię: Szymon
województwo: podlaskie

Post autor: sams0n » wt 23 lis 2010, 21:48

Rychu pisze:Czy ktos wkoncy wymysli czerwony przycisk , " Uczucia wlacz /wylacz " ?? , przeciez zycie stalo by sie wtedy latwiejsze . Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele :cry:
Nie martw się ja miałem mieć ślub 28.08.2010 ale rozmyśliła się miesiąc przed. Byliśmy ze sobą 3,5 roku a raczej mieszkaliśmy i szczerze jestem szczęsliwszy bo kupiłem VFRe o której marzyłem a którą mi zabraniała :cool więc tam gdzie diabeł nie moze tam.. :lol:
marcinskc pisze:20 stycznia 2011 czeka mnie zabieg prostowania przegrody nosowej, watpliwa przyjemnosc...
A to też miałem :biggrin powodzenia. Mnie nie bolało 3 dni tylko cały tydzień ból nie jest straszny najgorsze są dreny w nosie cholerstwo przeszkadza spać i oddychać. Poleżysz tydzień w szpitalu jak dobrze pójdzie i 3-4 tyg zwolnienia.
"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee

Awatar użytkownika
Rychu
pisarz
pisarz

Post autor: Rychu » śr 24 lis 2010, 02:24

diablique pisze:
scibor pisze:
Rychu pisze:Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele :cry:
"Nie mozna byc przyjacielem kogos, kogo widok codziennie rani ci serce" - Mysliwce Adumaru
"Zabierz swoj bol daleko stad, zakop go tam i dopiero wroc" - Abraham Lincoln
...
"Wszystko dzieje sie po cos" - moje:)
to jest właśnie ten czerwony guziczek... zerwanie kontaktu do czasu az oboje poukładacie sobie sprawy....
8)
jest tez inny cytat "To dziwne patrzeć na własne marzenia, które spełniają się komuś innemu....." - tylko dlaczego tak bardzo rani serce ? :/.

diablique masz racje , ale obawiam sie ze jesli zerwiemy znajomosc , to juz jej nie odzyskam . Ale moze to i lepiej...

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » pn 29 lis 2010, 11:00

Zle zaspawany kabel swiatlowodowy (68 wlokien) pomiedzy pietrami skutecznie spieprzyl nocne prace :/ najgorsza nocka w przeciagu moich 3 lat pracy w tej firmie :/
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
klosiewi
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz

Post autor: klosiewi » pn 29 lis 2010, 13:08

Rychu pisze:ale obawiam sie ze jesli zerwiemy znajomosc , to juz jej nie odzyskam
"czym się strułeś tym się lecz" nie wiem kto to ogarnął, ale działa :!:
Ja nie znalazłem żadnego innego tak świetnie działającego leku na płeć przeciwną :mrgreen:

Awatar użytkownika
scibor
pisarz
pisarz
Imię: Patryk
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: scibor » pn 29 lis 2010, 16:37

Rychu pisze:ale obawiam sie ze jesli zerwiemy znajomosc , to juz jej nie odzyskam
"jesli chcesz cos zatrzymac, zrezygnuj z tego" :)
"Jesli cos kochasz - pusc to wolno. Jesli odwzajemnia uczucie, wroci do ciebie. Jesli nie wroci, nigdy twoje nie bylo" czy jakos tak...

nacialem dzis drzewa jak glupi, wrocilem do domu po przyczepe a tu ciagnik no habla - padl jeden akumulator i wszystko ladzianka musialem zwozic... ledwo zyje:/

Fazer72
pisarz
pisarz
Imię: Grzegorz

Post autor: Fazer72 » wt 30 lis 2010, 17:51

Nie wyhamowałem przed skrzyżowaniem bo lodowisko na pasie było i rozkwasiłem sobie maździnkę :evil: o poprzedzające auto . Typ co mu kufer " zreperowałem " mimo niewielkich uszkodzeń wezwał policję , co poskutkowało 6pkt + 250pln :evil: :evil:

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » wt 30 lis 2010, 18:00

Fazer72 pisze:Nie wyhamowałem przed skrzyżowaniem bo lodowisko na pasie było i rozkwasiłem sobie maździnkę :evil: o poprzedzające auto . Typ co mu kufer " zreperowałem " mimo niewielkich uszkodzeń wezwał policję , co poskutkowało 6pkt + 250pln :evil: :evil:
Czyli drogi mamy podobne...

Ostatnio we mnie dupnął gościu jak stałem na światłach. Obyło się bez policji - dobrze mieć przy sobie wydrukowany protokół z wypadku bo sprawniej się zakończy przygodę

Awatar użytkownika
WąskiVFR
pisarz
pisarz
Imię: Andrzej
województwo: śląskie

Post autor: WąskiVFR » śr 01 gru 2010, 21:33

Wypadek w pracy, nie ma to jak wytrzymać z palcami zmiażdżonymi między wężem nawijanym przez silnik 2kW a blachą przez 3 minuty, aż szanowni ludzie się kapną że coś nie tak, bo drę się na cały głos. Nie obyło się bez brechy, a później gipsu na lewej łapie. :neutral: Dobrze że to nie środek sezonu, bo bym się załamał. Na szczęście autem da się jeździć. :mrgreen:
Pan Wąski jest DEBEŚCIAK i jego Mafia też :D

tarzan
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof

Post autor: tarzan » czw 02 gru 2010, 00:11

Rychu pisze:
Czy ktos wkoncy wymysli czerwony przycisk , " Uczucia wlacz /wylacz " ?? , przeciez zycie stalo by sie wtedy latwiejsze . Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele :cry:
Mnie wodziła za nos przez prawie 2 lata.Przyzwyczaiła mnie do siebie do swojej córeczki.W międzyczasie cała sterta dziwnych sytuacji i upokorzeń w pewnym momencie olała mnie udając,że nic się nie stało i jeszcze miała pretensje,że marudzę i takie tam...
Byłem w takim stanie,że chciałem wcisnąć czerwony przycisk,który by wyłączył wszystko kończąc ból i cierpienie ale stwierdziłem w ostatnim momencie,że nie warto,że pewnie jest tam jeszcze ktoś komu będzie na mnie zależało i kto odwzajemni moje uczucia.
Nic na siłę się nie da.
Ja mógłbym śmiało napisać książkę o tym jak kobieta potrafi potraktować faceta.

Trzymaj się Brachu!!

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » pt 03 gru 2010, 10:57

A Rh POSITIVE

adjar
klepacz
klepacz
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: adjar » sob 04 gru 2010, 17:18

No i zachciało mi się dzisiaj przejechać - i mam lewy kierunek wgnieciony do owiewki :) Na szczęście ten, co i tak był lekko sfatygowany. Chyba nie bez powodu dzisiaj tak mało motocykli na drogach widziałem (czyli zero, jeden skuterek). Dzisiejsze 30 kilo to jak 300 w normalnych warunkach :)

Jarecki2102
pisarz
pisarz

Post autor: Jarecki2102 » sob 04 gru 2010, 22:34

adjar pisze:Chyba nie bez powodu dzisiaj tak mało motocykli na drogach widziałem (czyli zero, jeden skuterek).
He he ten skuterek to jak był żółty i wyglądał jak kanister to na bank był mój sąsiad na hondzie zoomer. Koleś co dzień dojeżdża, nawet w największe mrozy i śnieżyce do roboty z Wawy do Pruszkowa i z powrotem.

ODPOWIEDZ