NEGATYWNIE

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
dober
bywalec
bywalec
Imię: Robert
województwo: śląskie
Kontakt:

Post autor: dober » pt 12 lis 2010, 11:12

Bo Crash pady do bardzo ważna rzecz :mrgreen:
w przyrodzie nic nie ginie

Awatar użytkownika
marcinskc
pisarz
pisarz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: marcinskc » pt 12 lis 2010, 14:15

Podczas wykonywania 2 ruchu martwego ciągu przy 240 kg coś w plecach na odcinku lędźwiowym strzeliło i teraz chodze jakby mnie ktoś .... nie powiem co. Chwilami ucisk na nerw jest taki, że sie z bólu pos... można. Masażysta niewiele pomógł, chyba bedzie potrzebne prześwietlenie :(

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » pt 12 lis 2010, 14:20

Nie prześwietlenie a rezonans magnetyczny i nie masaże a rehabilitacja z odpowiednimi zabiegami. Witaj w Bractwie Dyskopatów 8)

Awatar użytkownika
marcinskc
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: marcinskc » pt 12 lis 2010, 17:13

C_L_K pisze:Nie prześwietlenie a rezonans magnetyczny i nie masaże a rehabilitacja
Najpierw prześwietlenie ażeby zobaczyć co się stalo czy coś z kręgiem bo tj ból w okolicach 2giego kręgu, czy naderwany przyczep czy też jakiś ucisk na nerw, jeżeli z prześwietlenia nic nie wyjdzie to rezonans. Tak mnie poinformowal lekarz.Masaż coś tam pomógl bo mniej to odczuwam, a chrupało przy przeciąganiu straszliwie :). Dam rade wczoraj było gorzej, dziś chwilami mnie łapie, a jutro mam nadzieje wogóle o tym zapomne.

Awatar użytkownika
Radarro
klepacz
klepacz
Imię: Radek

Post autor: Radarro » pt 12 lis 2010, 20:39

marcinskc pisze: Dam rade wczoraj było gorzej, dziś chwilami mnie łapie, a jutro mam nadzieje wogóle o tym zapomne.
Patrząc po wieku, to wszedłeś w drugą ćwiartkę i masz do 3 krzyżyka bliżej niż dalej (czyli tak jak ja :)
...może więc zmniejszyć obciążenie, czy jednak nadal masz sobie coś do udowodnienia?

PS - no offence, tak sobie głośno myślę... :)
V4 + R6 Brotherhood :-D
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » sob 13 lis 2010, 00:53

Moim skromnym zdaniem to RTG jest zupełnie zbędne. Czy to krąg (krążek międzykręgowy) czy mięsień to i tak RTG nic nie pokaże. Do tego jest rezonans. Ale ja to się nie znam... Ja truskawki cukrem sypię ;)

mlody55
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: mlody55 » sob 13 lis 2010, 01:52

wszamałem naleśniki................i popiłem piwem
sram dalej jak widzę
naturo litosci

[ Dodano: 2010-11-13, 01:52 ]
drugi dzień

Awatar użytkownika
marcinskc
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: marcinskc » sob 13 lis 2010, 11:11

Radarro pisze:Patrząc po wieku, to wszedłeś w drugą ćwiartkę i masz do 3 krzyżyka bliżej niż dalej (czyli tak jak ja
...może więc zmniejszyć obciążenie, czy jednak nadal masz sobie coś do udowodnienia?

Heh chesz mi powiedzieć, że już zgredzik się ze mnie robi??? Do udowodnienia nie mam sobie nic po prostu lubie dźwigać dość duże ciężary takie moje zboczenie :). Dziś już jest znacznie lepiej. Chyba wczorajsza kuracja z 4ech Lwówków książęcych zdała egzamin :). Ale fakt też stwierdziłem, że narazie zchodze z ciężarów.

Awatar użytkownika
scibor
pisarz
pisarz
Imię: Patryk
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: scibor » wt 16 lis 2010, 15:12

Kurde, normalnie znalezienie pracownika to jakas masakra w tym kraju:/ Przyjechalo dwoch panow, pokazalem co jest do zrobienia i jak ma byc zrobione, oni podyktowali cene i termin. Przyjechali dzisiaj z zapalem do pracy o 9-tej, porobili do 14tej i telefon - my jednak rezygnujemy...

Awatar użytkownika
WąskiVFR
pisarz
pisarz
Imię: Andrzej

Post autor: WąskiVFR » wt 16 lis 2010, 16:10

Pie......ny Golf. Skrzynię szlak trafił. :bardzozly Ze Stuwką to już dojdziemy do perfekcji w wyciąganiu skrzyni z niemców
Pan Wąski jest DEBEŚCIAK i jego Mafia też :D

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz

Post autor: emil » wt 16 lis 2010, 16:15

spoko spoko, jak mi docisk w escorcie padnie do końca to bede wiedział, gdzie go podrzucić :)

Awatar użytkownika
WąskiVFR
pisarz
pisarz
Imię: Andrzej

Post autor: WąskiVFR » wt 16 lis 2010, 16:18

emil spoko :mrgreen: daj tylko wcześniej znać, wpiszemy Cię gdzieś w wolny termin :razz:
Pan Wąski jest DEBEŚCIAK i jego Mafia też :D

Awatar użytkownika
marcinskc
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: marcinskc » ndz 21 lis 2010, 22:28

20 stycznia 2011 czeka mnie zabieg prostowania przegrody nosowej, watpliwa przyjemnosc...

Awatar użytkownika
Rychu
pisarz
pisarz

Post autor: Rychu » wt 23 lis 2010, 00:46

ojoj mialem toto , przygotuj sie na 2 - 3 noce na ostrych przeciwbolowych ketanolu i baaaaardzo nieprzyjemne wyciganie drenow z nosa ( a jest tego ze 2 metry). Mi w sumie nie pomogly m ale tobie moze akurat :).

Czy ktos wkoncy wymysli czerwony przycisk , " Uczucia wlacz /wylacz " ?? , przeciez zycie stalo by sie wtedy latwiejsze . Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele :cry:

Awatar użytkownika
scibor
pisarz
pisarz
Imię: Patryk
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: scibor » wt 23 lis 2010, 08:05

Rychu pisze:Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele :cry:
"Nie mozna byc przyjacielem kogos, kogo widok codziennie rani ci serce" - Mysliwce Adumaru
"Zabierz swoj bol daleko stad, zakop go tam i dopiero wroc" - Abraham Lincoln
...
"Wszystko dzieje sie po cos" - moje:)

ODPOWIEDZ