NEGATYWNIE
- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Najpierw prześwietlenie ażeby zobaczyć co się stalo czy coś z kręgiem bo tj ból w okolicach 2giego kręgu, czy naderwany przyczep czy też jakiś ucisk na nerw, jeżeli z prześwietlenia nic nie wyjdzie to rezonans. Tak mnie poinformowal lekarz.Masaż coś tam pomógl bo mniej to odczuwam, a chrupało przy przeciąganiu straszliwieC_L_K pisze:Nie prześwietlenie a rezonans magnetyczny i nie masaże a rehabilitacja

- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Patrząc po wieku, to wszedłeś w drugą ćwiartkę i masz do 3 krzyżyka bliżej niż dalej (czyli tak jak jamarcinskc pisze: Dam rade wczoraj było gorzej, dziś chwilami mnie łapie, a jutro mam nadzieje wogóle o tym zapomne.

...może więc zmniejszyć obciążenie, czy jednak nadal masz sobie coś do udowodnienia?
PS - no offence, tak sobie głośno myślę...

V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Radarro pisze:Patrząc po wieku, to wszedłeś w drugą ćwiartkę i masz do 3 krzyżyka bliżej niż dalej (czyli tak jak ja
...może więc zmniejszyć obciążenie, czy jednak nadal masz sobie coś do udowodnienia?
Heh chesz mi powiedzieć, że już zgredzik się ze mnie robi??? Do udowodnienia nie mam sobie nic po prostu lubie dźwigać dość duże ciężary takie moje zboczenie

- Rychu
- pisarz
ojoj mialem toto , przygotuj sie na 2 - 3 noce na ostrych przeciwbolowych ketanolu i baaaaardzo nieprzyjemne wyciganie drenow z nosa ( a jest tego ze 2 metry). Mi w sumie nie pomogly m ale tobie moze akurat
.
Czy ktos wkoncy wymysli czerwony przycisk , " Uczucia wlacz /wylacz " ?? , przeciez zycie stalo by sie wtedy latwiejsze . Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele

Czy ktos wkoncy wymysli czerwony przycisk , " Uczucia wlacz /wylacz " ?? , przeciez zycie stalo by sie wtedy latwiejsze . Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele

- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
"Nie mozna byc przyjacielem kogos, kogo widok codziennie rani ci serce" - Mysliwce AdumaruRychu pisze:Ciągle próbuje o nie zapomniec , tymbardziej ze zaczyna nowy zwiazek , mimo ze miedzy nami byla tylko przyjazn, to w ciagu tych trzech letnich miesiecy , dala mi tyle poczucia szczecia i wiary w siebie , co nikt i nigdy do tej pory....nadal troszy sie o mnie i chce abym byl szczesliwy . Tylko ze ja byl bym szczesliwy....z nia przy boku....czy to tak wiele
"Zabierz swoj bol daleko stad, zakop go tam i dopiero wroc" - Abraham Lincoln
...
"Wszystko dzieje sie po cos" - moje:)