oddajcie mi te moje kredki
może na kredkach wygram
wiatr i pochyłą ulicę
i noc co taka niezwykła...
Z mojej strony to na tyle - teraz troche wazeliny - w porownaniu z Wami za duzo swoja tworczoscia nie zareprezentowalem, ale nic wiecej nei bedzie. U mnie ostatnio krucho z czasem...MadziX pisze:nie wiem jak Ty Arturo
Popieram Cie Morsie jak prawie zawsze(wazeliniarstwo-8/10mors pisze:Ponieważ Madzia jest profesjonalistką - proponowałbym ją na Przewodniczącą Wysokiej Komisji ds Znaku Vikingów.
A czy mogą być motocyklowemors pisze:gdybym próbował jeszcze złożyć jakiś projekt to upoważniam Vikingów do kopnięcia mnie w D U P Ę (w butach narciarskich)
hahahahaaa ok ! skala Wazelego jest świetna - tylko czekaj czekaj muszę rozpracowac ten wzór najpierw.mors pisze:cytat z morsa:
"Proponuje do końca tygodnia i od poniedziałku dyskusje, głosowania, propozycje kombinacji, kompilacji, kolacji itp. "
oczywiśnie nie jestesmy ortodoksyjni, jak w ostatniej chwili ktos pokaże super projekt bo akurat miał wenę, albo cos co będzie swietnie się nadawąło na elemnt loga to też weźmiemy pod uwagę.
Myślę, ze od poniedziałku rozpoczniemy dyskusję - niekoniecznie ankietę, może właśnie będziemy wybierac elementy, które sa istotne i oddają istotę rzeczy.
Zresztą możemy najpierw przedyskutowac formę głosowania, ankietowania czy jakąkolwiek inną.
Może powołamy komisję ekspertów, która uwagi i opinię wexmie pod uwage i kolektywnie zmontuje wersję ostateczną.
Ponieważ Madzia jest profesjonalistką - proponowałbym ją na Przewodniczącą Wysokiej Komisji ds Znaku Vikingów. (25 pkt w skali Wazelego )![]()
--------------------
skala Wazelego to skala logarytmiczna o wykladniku ekspotencjalnym i jej zakres wynosi od 0 do 100. Każde 3 pkt więcej to 2 razy wazeliny więcej. Skala ta jest zgodna z ISO, Din oraz ASA, a także PN.
Istnieje tez skala Łojanowa (uczonego radzieckiego - nauka radziecka wniosła olbrzymi wkład w badanie wazeliniarstwa). Uczeni na Zachodzie bazują na smarach syntetycznych podczas gdy nauka radziecka opiera się na produktach naturalnych. Takich jak: łój z Sowy, morsa czy Ogra
1W = 37* 1/Ł^(-1/3)exp(lnŁ)*sin(Ł-5)![]()
kto obliczy ile to jest 37i1/2 Wazelego w skali Łojanowa?
[ Dodano: 2007-12-12, 21:31 ]
gdybym próbował jeszcze złożyć jakiś projekt to upoważniam Vikingów do kopnięcia mnie w D U P Ę (w butach narciarskich)
Arturo nie umniejszaj sobie - co to to nieArturo pisze:Z mojej strony to na tyle - teraz troche wazeliny - w porownaniu z Wami za duzo swoja tworczoscia nie zareprezentowalem, ale nic wiecej nei bedzie. U mnie ostatnio krucho z czasem...MadziX pisze:nie wiem jak Ty Arturo
Madziula co tam lubięMadziX pisze:odnośnie powyższych postów . Ja Was po prostu bardzo lubię....to nie jest wazelnina tylko prawda obiektywna..po prostu jest pięknie q..rwa pięknie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości