Jeśli Cię to pocieszy - moja też niedomaga więc pojadę sam...Fred pisze:...ale... Kobieta mi sie rozchorowała i jak ja bez niej pojade?
South Park
Taa, ciekaw jestem co na to Twoja żonaFazer72 pisze:Może moją zabierzesz ??????

Hehe, prawie. Ona po prostu tak jak ja kocha jeździć i nie może patrzeć jak jeżdże, a sama siedzi w domu...JuNioR pisze: Ty lepiej powiedz po prostu że Cie ze smyczy nie puszczaMy swojaki jesteśmy, rozumiemy takie rzeczy
Olo, możliwe że pojade sam. Nauczylem się jeździć we dwoje i samemu już głupio, zobaczymy jeszcze. Może też wyzdrowieć do niedzieli i pojedziemy razem
PS - Zarzućcie tematem coby wiecej osób się wysypało?
- Daniel
- klepacz
- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
No też mam nadzieje że się spotkamy, może jeszcze większą ekipą. Na Forum Motocyklistów już zapodałem.Piszol pisze:kruhy pisze:kurde, ja sie nastawiałem spokojne latanie a nie wyścigi od świateł do świateł Piszol, ty Świrze![]()
Ostatni raz jeżdżę z Wami na takiej oponiePodziękowania dla Daniela i Piszola za inicjatywę i organizacje. Oby tak co tydzień
no ja tez nastawiałem sie na spokojne latanie no i wsumie było prawie spokojnie hehe(Kruchy no ładnie Ci się kreci fałewera hehe) Ogólnie wajnie było nie mysląłem ze tyle moto bedzie. Pany co wy na to jak by i w ten czwartek sie spotkać o 21 podpromie, czego mamy mieć gorzej jak South Park Krak ;P. Może jeszcze więcej ludków zagladnie.
[shadow=brown]Tak więc: czwartek, 21.00 parking na Podpromiu[/shadow]
Parking strzeżony, czynny całą dobę.......
Try before you die!
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Fazer72, pętelka ma ok. 80km
Link - http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&g ... 39796&z=12
Niedziela mi pasi, muszę tylko się dowiedzieć czy nie mam gdzieś coś załatwić i potwierdzę
Aha no i jutro/dziś tysz 19.oo Rondo Kraka - Kraków jakby kto był przelotem.
Link - http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&g ... 39796&z=12
Niedziela mi pasi, muszę tylko się dowiedzieć czy nie mam gdzieś coś załatwić i potwierdzę

Aha no i jutro/dziś tysz 19.oo Rondo Kraka - Kraków jakby kto był przelotem.
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
______NO CHYBA ZEBY LAŁO TO USTALIMY NOWY TERMIN_______
Dobrze gada wodki dac mu - jeszcze z dwie piosenki i sie rozkręcimy i was nawiedzimy lub w połowie drogi wache wypalimy
Amen
czy coś moze być wazniejsze niz, nocne latanie nie do konca madre z chłoapkami z South Parku ?
na gumie to jeszcze bys cały sezon obskoczył hehe
No chyba nie bedziesz mieka faja
Piotras pisze:Piszol, trza by spiąć poślady i w tym sezonie jeszcze połączyć siły i spotkać się gdzieś w polowie drogi, np. w Krynicy?
Dobrze gada wodki dac mu - jeszcze z dwie piosenki i sie rozkręcimy i was nawiedzimy lub w połowie drogi wache wypalimy

Daniel pisze:No też mam nadzieje że się spotkamy, może jeszcze większą ekipą. Na Forum Motocyklistów już zapodałem.
[shadow=brown]Tak więc: czwartek, 21.00 parking na Podpromiu[/shadow]
Parking strzeżony, czynny całą dobę.......
Amen
kruhy pisze:niestety ja odpadam dzisiaj z różnych powodów, główny to taki ze nie zdążyłem skołować gumyale mam nadzieje do następnego czwartku to zmienić
czy coś moze być wazniejsze niz, nocne latanie nie do konca madre z chłoapkami z South Parku ?
na gumie to jeszcze bys cały sezon obskoczył hehe

No chyba nie bedziesz mieka faja

Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- bialy-murzyn
- klepacz
Spokoojnie, dojechalem o wlasnych silach : >
zgadzam sie, KFC za male dla tak licznej grupy jak my : >
Dzisiaj t.j. piątek popatrzyłem na ten łańcuch i nie zauważyłem nic niepokojącego, po czym z drugiej strony patrząc zauważyłem ... uuuups .. klocek się zerwał (oparł się o koło) i to on blokował koło - pchając sprzęt do tyłu - a do przodu tylko terkotał na kole .., mogło być na prawdę krucho podczas jazdy : >
zgadzam sie, KFC za male dla tak licznej grupy jak my : >
Dzisiaj t.j. piątek popatrzyłem na ten łańcuch i nie zauważyłem nic niepokojącego, po czym z drugiej strony patrząc zauważyłem ... uuuups .. klocek się zerwał (oparł się o koło) i to on blokował koło - pchając sprzęt do tyłu - a do przodu tylko terkotał na kole .., mogło być na prawdę krucho podczas jazdy : >