Dla porównania wcześniej wyglądały tak :

Preparaty do filtra powietrza:

Układ wydechowy stary i nowy dla porównania (sondy wyciągnięte zostały i zaślepione)

emil pisze:fajna jajcarnia
Kolego no fajna fajna ta jajecznica mam identycznąADHD VFR pisze:Lagi odnowione + wyczyszczony filtr powietrza + nowy (w lepszym stanie układ wydechowy)
Dla porównania wcześniej wyglądały tak :
Preparaty do filtra powietrza:
Układ wydechowy stary i nowy dla porównania (sondy wyciągnięte zostały i zaślepione)
O to samo chciałem zapytać.adamobmw pisze:Czym odnawiałeś lagi?
Chciałem dać do wypiaskowania je i byłem się zapytać w firmie w której mi piaskowali felgi. Pytam się ich czy dali by rade mi widełki wypiaskować gościu powiedział mi ze boją się o teleskopy ponieważ mógł bym je okleić jakaś taśma czy jakoś zabezpieczyć ale oni boją się ponieważ wrzucają takie rzeczy do pieca w którym jest wysoka temp i piasek leci tam na poszczególne rzeczy z jakimś tam dużym ciśnieniem i powiedzieli mi ze nie podejmą sie tego chyba że bym wszystko rozkręcił a co za tym idzie musiał bym płyn wymieniać który był wymieniany nie dawno przez znajomego od którego kupiłem motocykl a mu nie przeszkadzało to że widełki były zniszczone przez warunki atmosferyczne itp. Ale przechodząc do sedna sprawy wziąłem kupiłem papier scierny już nie pamiętam o jakiej ziarnistości wiem ze miałem kilka o rożnych ziarnistościach i ładnie je wyczyściłem z jakieś 5h bawienia się dałem gościowi do pomalowania i taki oto efekt fakt faktem że gościu dawał podkład i raz tylko je malował ale jest dobrym lakiernikiemArnold pisze:O to samo chciałem zapytać.adamobmw pisze:Czym odnawiałeś lagi?
Bo gościu miał pistolet a w moim przypadku do jakiegoś pieca wkładająemil pisze:ciekawe, bo mi gość normalnie otwory szmatami pozatykał, wypiaskował i proszkowo na srebrno pomalował w vtr, nie miał żadnych problemów.
No ja kupiłem paski firmy Keiti i jedyny minus to przyklejanie ich naprawdę potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi. Myłem je już nawet myjką ciśnieniowa i maja bardzo dobry klej bo nic nie odchodzi PolecamPawelek_Okrutny pisze:Jak Dla mnie bomba sam sie zastanawiam nad paskami tylko niebieskimi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości