- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Czy ktoś mi powie,czemu z rana w lustrze zobaczyłem siebie trochę innego....czy ma na to wpływ nauka jazdy na gumię po wczorajszym slubie Artura z Oleńką...a może zbyt szybka jazda z plecaczkiem to spowodowała....
proszę o pomoc i wyjaśnienia czemu uzytkowanie ,,VFR rc46 oczywiscie,, niesie za soba ,aż takie konsekwencje.Strach pomysleć co będzie jak moja narzeczona sie obudzi,odda pierścień i sprzeda VFR.
Gdybym jeszcze miał białą sierść ....przebolałbym i prosił o akceptacje
proszę o pomoc i wyjaśnienia czemu uzytkowanie ,,VFR rc46 oczywiscie,, niesie za soba ,aż takie konsekwencje.Strach pomysleć co będzie jak moja narzeczona sie obudzi,odda pierścień i sprzeda VFR.
Gdybym jeszcze miał białą sierść ....przebolałbym i prosił o akceptacje
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Ta choroba zaczeła się całkiem niewinnie ale widzę, że przybiera nam na sile i coraz to nowe gatuny są zarażane. Szok, jak szybko zaraza wpełza w nasze szeregi, jak widać prócz hau hauków zaatakowała całkiem niewinne lemury, ptakokozy-albatrosy, a ten ostatni przypadek Prześcignął wszystkie inne
no nie wiem nie wiem, u mnie wolnych kozetek coraz mniej, za to pustych butelek pełno..
Trzeba będzie brać Viagrę garściami i pic łychę wiadrami
nawet recepty mi się kończą......... czy jest na sali lekarz?????
kolezanki i koledzy PANDEMIA NADESZŁA. Proponuję masowe szczepienia z brązowego pynu.
NASZ GATUN JEST ZAGROŻONY!!!!!
mrrrrrraaaauuuu

no nie wiem nie wiem, u mnie wolnych kozetek coraz mniej, za to pustych butelek pełno..

Trzeba będzie brać Viagrę garściami i pic łychę wiadrami

nawet recepty mi się kończą......... czy jest na sali lekarz?????

NASZ GATUN JEST ZAGROŻONY!!!!!

mrrrrrraaaauuuu

Moczynos w futrze model 2016 help
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
HELPA mi trzeba!
Wzięło i mnie
Koleżanka też jakoś się zmieniła.
Kim ja jestem? Oto jest pytanie?
Pozdrawiam --- ???????
Wzięło i mnie

Koleżanka też jakoś się zmieniła.
Kim ja jestem? Oto jest pytanie?

Pozdrawiam --- ???????
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Zarażliwe to jak widać.I niech mi ktoś powie że internet nie niesie za sobą wirusów
Ale wynikł mój skromny pomysł na wyleczenie...Sierpień...Spotkanie epidemiologiczno-zlotowe w małym mieście Pszczyna połaczone ze zwiedzaniem Fabryki Antidotum"browarów Tyskich"
Co Wy na to?Myśla całkiem poważnie...w czasie tak ogromnej epidemii może to być jedyną deską ratunku!!!!!!!!!!
Ale wynikł mój skromny pomysł na wyleczenie...Sierpień...Spotkanie epidemiologiczno-zlotowe w małym mieście Pszczyna połaczone ze zwiedzaniem Fabryki Antidotum"browarów Tyskich"
Co Wy na to?Myśla całkiem poważnie...w czasie tak ogromnej epidemii może to być jedyną deską ratunku!!!!!!!!!!
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
A wszystko zaczęło się tak jak na focie poniżej zamieszczonej:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
- bialy-murzyn
- klepacz
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
ppamula pisze:A cóż to odezwał się upadły czarny anioł czy też czarny bocian?Szarlotka pisze:jak szybko zaraza wpełza w nasze szeregi
Przecież ciebie ju ż dawo wzięło i nie dałaś rady siebie wyleczyć![]()
Coś ta Twoja kuracja na wyrost...
na wyrost czy nie, przynajmniej znam problem od podszewki

Moczynos w futrze model 2016 help