Wrocław i okolice - ŁĄCZMY SIĘ !!!
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Witka,
Ja ostatnio we Wro jestem tylko w weekendy i niestety czterołapym, ale Narwany z jeszcze 2 moimi kolegami śmiga regularnie w weekendy.
Może sie odezwie, albo uderz do iego na priva, to powinniście sie jakos zgadać, bo to spox koeś :p
A jakby sie kroiła jakaś większa ustawka, to też bym podjechał, chociaz na maxa nie lubie po A4 na moto jeździć
Pozdr!
Ja ostatnio we Wro jestem tylko w weekendy i niestety czterołapym, ale Narwany z jeszcze 2 moimi kolegami śmiga regularnie w weekendy.
Może sie odezwie, albo uderz do iego na priva, to powinniście sie jakos zgadać, bo to spox koeś :p
A jakby sie kroiła jakaś większa ustawka, to też bym podjechał, chociaz na maxa nie lubie po A4 na moto jeździć

Pozdr!
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Radarro pisze:Witka,
Pozdr!
No nie sądziłem, że jestem aż taki spoko ziomal

BTW
Oczywiście, że latamy, ja dzisiaj nawet na motku do roboty poleciałem... wal na priva to się jakoś dogadamy do polatania po okolicy...
Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!
- Narwany
- pisarz
- Kontakt:
Ty mi tu nie wal takich tekstów ziom... ja na budowie to autostradę mam, jak nie wierzysz to se luknij
http://www.2012.wroc.pl/webcam.php?w=706&h=529
A wy tam na śląsku to nawet stadionu żadnego nie macie

http://www.2012.wroc.pl/webcam.php?w=706&h=529
A wy tam na śląsku to nawet stadionu żadnego nie macie

- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Ja polecę raczej na bank do Lublina na tor 1-2 sierpnia.
Na Bezmiechową nie wiem do końca, bo sam organizuję sporą libację (niemotocyklową niestety
) na początku Września i nie wiem czy będę miał czas.
Jonecki to stały punkt ekipy wyjazdowej, to uderz rzeczywiście do niego
Pozdr!
Na Bezmiechową nie wiem do końca, bo sam organizuję sporą libację (niemotocyklową niestety

Jonecki to stały punkt ekipy wyjazdowej, to uderz rzeczywiście do niego

Pozdr!
V4 + R6 Brotherhood

- Narwany
- pisarz
- Kontakt:
Ludziska żyjecie jeszcze ??!!
Czy ktoś wybiera się na oławską w niedziele na święcenia sprzęciorów ???
Jak tak to serdecznie zapraszam i do zobaczyska
"Msza z okazji Święta Patrona Kierowców Św. Krzysztofa, odbędzie się w Katedrze Marii Magdaleny we Wrocławiu przy ul. Szewskiej w dniu 26 lipca 2009. o godz. 11.00, następnie ok. godz. 11.45 odbędzie się poświęcenie motocykli, następnie parada ulicami Wrocławia , powrót pod Katedrę. Ok godz. 12.45 odbędzie się koncert kapel rockowych z którego dochód zostanie przekazany na rzecz SPD TĘCZA w Oławie. I tu przy Katedrze czeka na motocyklistów gorący poczęstunek za free. Gorąco zapraszamy: Ks Bogdan, czacha 696853193, Grabasz 605316311,"
Czy ktoś wybiera się na oławską w niedziele na święcenia sprzęciorów ???
Jak tak to serdecznie zapraszam i do zobaczyska
"Msza z okazji Święta Patrona Kierowców Św. Krzysztofa, odbędzie się w Katedrze Marii Magdaleny we Wrocławiu przy ul. Szewskiej w dniu 26 lipca 2009. o godz. 11.00, następnie ok. godz. 11.45 odbędzie się poświęcenie motocykli, następnie parada ulicami Wrocławia , powrót pod Katedrę. Ok godz. 12.45 odbędzie się koncert kapel rockowych z którego dochód zostanie przekazany na rzecz SPD TĘCZA w Oławie. I tu przy Katedrze czeka na motocyklistów gorący poczęstunek za free. Gorąco zapraszamy: Ks Bogdan, czacha 696853193, Grabasz 605316311,"
- Narwany
- pisarz
- Kontakt:
Ktoś wybiera się może jutro do Radka do Gliwic na eskortę
viewtopic.php?t=7140
Jak tak to trzeba się jakoś ustawić i polecieć większą grupką... jak coś to walić do mnie via GSM 600-025-087, ja na jakieś 90% będę jechał.

viewtopic.php?t=7140
Jak tak to trzeba się jakoś ustawić i polecieć większą grupką... jak coś to walić do mnie via GSM 600-025-087, ja na jakieś 90% będę jechał.