BLASZKI NIEZGODY
Re: BLASZKI NIEZGODY
najlepiej cały arkusz 1500x3000 

- magik
- klepacz
- Imię: Mathias
- województwo: śląskie
a wy dalej kurde wezmę zaraz arkusz potne na blaszki i każdemu wygraweruje nick żeby nie było pretensji co je czyje i bede sprzedawał
pomysł na biznes jak złoto
heheh 

- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
To ja poproszę taką:magik pisze: wezmę zaraz arkusz potne na blaszki i każdemu wygraweruje nick żeby nie było pretensji co je czyje i bede sprzedawał
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- magik
- klepacz
A kto ma nicka "zły matkojebca" bo jeszcze nie widziałem na tym forum takiego 

- Fankas
- pisarz
- Imię: Fankas
gorzej jak jeest amelinowaadjar pisze:Idzie zima, blaszka skoroduje od soli i po sprawie.

p.s swoja droga pomijajac cala sprawe starego, to tez bym sobie zamowil taka blaszke

Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
- puzon
- klepacz
- Kontakt:
To moje drugie imięmagik pisze:A kto ma nicka "zły matkojebca" bo jeszcze nie widziałem na tym forum takiego

- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
widziałem w jakimś sklepie portfel Julesa, ale nie pamiętam gdzie co jak..
ale na necie jest
http://www.bigboystoys.pl/item95__Portf ... ucker.html
ale na blache się piszę
medżik działaj jak masz jak
tylko o taką blachę to dopiero mogłaby być zadyma

Lista chętnych na blachę "Bad MotherFucker":
1.puzon
2.emil
3.
ale na necie jest

http://www.bigboystoys.pl/item95__Portf ... ucker.html
ale na blache się piszę

Lista chętnych na blachę "Bad MotherFucker":
1.puzon
2.emil
3.
- puzon
- klepacz
- Kontakt:
Ej ej, hola hola każdy ma sam sobie wybrać grawerę bo w innym przypadku wystarczy mi napis "inpost" i co to jest że na każdą listę jestem przez kogoś dopisywany
.

- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Co to k...jest? Czy, tymi bzdurnymi postami nabijacie sobie konta? Czy naprawdę wydaje Wam, się to takie śmieszne? Wiem, że sobie grabię, ale Wasza głupota chyba już przekroczyła granice przyzwoitości. Monty Python to z Was nie będzie. Oszczędźcie w końcu chłopa, bo sami stajecie się idiotami.
- puzon
- klepacz
- Kontakt:
TakSpiNacZ pisze:Czy naprawdę wydaje Wam, się to takie śmieszne?
Z tym grabieniem to nie przesadzaj bo masz prawo do własnego zdania a granica naszej przyzwoitości to jeszcze daleka drogaSpiNacZ pisze:Wiem, że sobie grabię, ale Wasza głupota chyba już przekroczyła granice przyzwoitości. Monty Python to z Was nie będzie

Może ja głupi faktycznie jestem ale tym zdaniem to Ty obrażasz autora tematu a ja osobiście St@rego lubięSpiNacZ pisze: Oszczędźcie w końcu chłopa, bo sami stajecie się idiotami.

ps Na pierwszy zarzut-pytanie nie odpowiem bo nie wiem o co chodzi.
Dżizus k..rwa
Lece po popcorn bo zaczyna się akcja

Lece po popcorn bo zaczyna się akcja

- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
- województwo: mazowieckie
Ja już bro otwieram i czekam na rozwój akcji:)
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- chyba wiem, skąd taki nick.SpiNacZ pisze:SpiNacZ
Ale do rzeczy...
Swoje konto nabijam dzięki pracy i nic Tobie do tego.SpiNacZ pisze:Co to k...jest? Czy, tymi bzdurnymi postami nabijacie sobie konta?
Ale CO? Temat blachy z napisem BAD MOTHERFUCKER? Dla mnie nie, jak magik takie blachy zmotnuje to jestem pierwszy na liście chętnych, ale w razie czego przypomnę mu o Tobie, więc na bank takowej nie dostaniesz.SpiNacZ pisze:Czy naprawdę wydaje Wam, się to takie śmieszne?
Z Ciebie to nawet dobry spinacz nie jest, conajwyżej kawałek jakiegoś druta, który relatywnie krótko w tym forum uczestniczy, aby wyzywać kogoś od głupków.SpiNacZ pisze:Wiem, że sobie grabię, ale Wasza głupota chyba już przekroczyła granice przyzwoitości. Monty Python to z Was nie będzie.
Chyba za dużo się rozpisujesz.SpiNacZ pisze:Oszczędźcie w końcu chłopa, bo sami stajecie się idiotami.
Kup sobie TAKIE KLAMKI tylko uważaj przy wyjeżdżaniu z garażu, bo inaczej zaoszczędzisz nam czytania swoich słabych postów. Albo się rozluzuj z lekka

St@ry, gniewasz się? Ale naprawdę ??
Peace

Temat od ktorego zacząlem ten wątek wyczerpałem. Sprawę omówiłem wydaje się dość wyczerpująco z tomkiem1565 na PRIV, bo tylko on miał na tyle odwagi, aby sprawę wyjaśnić. Bawią mnie posty bagatelizujące całą sytuację. Szkoda, że tylko kilku z Was zatrybiło co bylo celem mojego uzewnętrznienia się (na co dzień nie jestem tak wylewny). W związku z tym, iż kwestię, która leżała u podstaw założenia nowego wątku uważam za zakończoną proszę Adminów o zamknięcie wątku i ewentualne utworzenie nowego dotyczacego grawerowanych blaszek.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- magik
- klepacz
Ale Panowie blaszki miały być z wygrawerowanym nickiem, a nie napisem bad ...., w celu uniknięcia w przyszłości podobnie nieprzyjemnych sytuacji jaka zaistniała i o której traktuje powyższy temat.
Co do blaszek to dla tych Panów co się wpisali mam propozycję. Jeśli chcecie blaszki z napisem bad motherfucker to wam zrobię ale zebysta się nie kłócili to jedna będzie bad mther...., a druga cery bad
podzielicie się sami 
Co do blaszek to dla tych Panów co się wpisali mam propozycję. Jeśli chcecie blaszki z napisem bad motherfucker to wam zrobię ale zebysta się nie kłócili to jedna będzie bad mther...., a druga cery bad