Śpiewnik dla D.D.

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Rozan
klepacz
klepacz

Post autor: Rozan » ndz 21 lut 2010, 20:55

SOWA - jakby coś było potrzeba dodrukować to polecam swoją drukarkę (czarny laser), oczywiście wliczam bindowanie, docięcie i co będzie trzeba.

Jakbyście chcieli coś na ploter do tego wrzucić to dajcie znać.

Do tego wszelkiego typu usługi poligraficzne mogę wykonać (znajomy ma swoją firmę, będzie po kosztach, a część na pewno sam pokryję).

Piszcie :)

P.s.
Jeżeli chcecie, to mogę dzieciakom przygotować np. kalendarze naścienne VFR z ich fotami i logo VFR, fajnie wychodzi, rozmiar a'la plakat kinowy ;)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » ndz 21 lut 2010, 21:16

Rozan, świetna inicjatywa. Dzięki. Twoja oferta trafia do pamiętnika i w stosownej sytuacji znajdzie swoje zastosowanie. Na dziś sądzę, że możemy zagospodarować Twą oferte w zakresie plakatów naściennych. Na kalendarz trochę za późno lub za wcześnie. Ale duże obrazki Very gud aidije. Sądzę, że fajnie by było, gdyby zmajstrować nie wiem, plakaty, z fotowspomnieniami ze spotkań dzieciaków z ołersami i powiesić im to w odpowiednich pokojach. One tak bardzo walczyły o to by właśnie u siebie w pokojach mieć pamiątki. Ten temat chyba warto podlewać bo z wiosną wyrośnie. Za tydzień, po wizycie w DD spróbuję mieć bliższe info o kompletacji fot i coś więcej w temacie.

Awatar użytkownika
Rozan
klepacz
klepacz

Post autor: Rozan » ndz 21 lut 2010, 21:18

Mojego maila chyba masz gdzieś na PW. Jakby co to wystarczą foty, które wrzucić i info odnośnie aranżacji i to wszystko mi w corelu kumpel złoży i wydrukuje :)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 02 mar 2010, 20:36

Gifty w celu. Temat dokonany. Jeszcze raz :pwned wszystkim, którzy się podłączyli do tematu w taki czy inny sposób. Daliście radę.

ODPOWIEDZ