dokladnie Madzix a milosc powoduje, ze inaczej patrzymy na dany obiekt-jego wady i zalety,
np dla jednej pierdzacy maz to wkur....cy oblech
a dla drugiej ten dzwiek to dostojny Boss Oval:p
Negatywny opis VFR
- bialy-murzyn
- klepacz
aaa tam, na moto najwazniejsza jest pozycja
vfr ma najnizsza z akceptowalnych, scigi maja juz nieakceptowalna ... kazdy kto ma w glowie zdeka wie, ze siedzac wyzej wiecej terenu widzisz ... wiec jakie by nie byly niedogodnosci w vfr to i tak miazdzy kazdego sciga chocby wlasnie dzieki temu ze jest wieeeele wiele bezpieczniej i kontrolowalniej - wole se dluzej (mowie o latach) pojezdzic, niz siedziec jak na kazaniu na moto z rozkrokiem jak mc hammer gapiac sie na czub blotnika : >
najlepszy bylby naked, ale naked nie spelnia w pelni wszystkich zadan po za oczywiscie i kategorycznie niezaprzeczalnie pozycją
vfr ma najnizsza z akceptowalnych, scigi maja juz nieakceptowalna ... kazdy kto ma w glowie zdeka wie, ze siedzac wyzej wiecej terenu widzisz ... wiec jakie by nie byly niedogodnosci w vfr to i tak miazdzy kazdego sciga chocby wlasnie dzieki temu ze jest wieeeele wiele bezpieczniej i kontrolowalniej - wole se dluzej (mowie o latach) pojezdzic, niz siedziec jak na kazaniu na moto z rozkrokiem jak mc hammer gapiac sie na czub blotnika : >
najlepszy bylby naked, ale naked nie spelnia w pelni wszystkich zadan po za oczywiscie i kategorycznie niezaprzeczalnie pozycją
- Art Leffe
- zadomowiony
- Imię: Artur
- Kontakt:
Dobrze, że nie napatoczyła mi się ta opinia przed zakupem motura, bo już całkiem nie brał bym VFRki pod uwagę. Normalnie masakra. Przymierzałem się do zakupu CBR 1000f i jak dosiadłem Vke to wybór był oczywisty. Mimo, że mam 198 cm wzrostu jakoś nie narzekam na przyjęcie odpowiedniej pozycji. No ale każdy ma swoje odczucia i się nimi może dzielić
Do nikąd coraz szybciej spirala życia ze mną kręci się....
- lukaszolszowka1
- zadomowiony
- Imię: Łukasz
...gościu nie wie co gada. silnik miałczy no porąba... go specyfika VFR i wyróżnienie, ze musi dupe z siedzenia ściągać, nie jechałem jeszcze na motoże którym by sie tak pięknie wchodziło w zakręty,,,kiedyś jechałem z 3 kumplami dwuch ma R-6 a jeden KAwazaki Nija(nie wime dokładnie który) ... na autostradzie przy szybkościach 180-200km na moim liczniku oni tak ciągneli dupami motory w dół że byłem w szoku a ja spokojnie bez jakiegoś skakania na tym motorze normalnie zal gościa,
ta fałka co na niej jechał musiała poczóć że to jakiś amator irobiła wszystko żeby go zrzucić z siebie
..........pozdrawiam miłosników V-łek
ta fałka co na niej jechał musiała poczóć że to jakiś amator irobiła wszystko żeby go zrzucić z siebie