STAŁO SIĘ

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: ZULEK » czw 21 maja 2009, 10:10

Czy mamona za ta 6-tkę pójdzie do kasy miasta Góry Kalwarii? :?: - o ile się nie myle wczoraj buszowałeś na tych rejonach. :grin:

jaroslawp
pisarz
pisarz
Imię: Jerry
województwo: zachodniopomorskie

Post autor: jaroslawp » czw 21 maja 2009, 12:16

Szarlotka pisze: jestem lepsza :P przez 12 lat jazdy samochodem ani jednego punktu ani jedengo mandatu ;) byc może, a nawet jestem pewna, że jeżdżąc moto miałabym ich ze 126 :mrgreen:
Też tak miałem przez całe 14 lat (w tym roku dostałem pierwszy w życiu mandat i 6 pkt.). Więc wszystko jeszcze przed tobą :twisted:

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » czw 21 maja 2009, 14:56

a tak btw to zachowales sie z deka nieodpowidzialnie przekraczajac predkosc.
malo tego jeszcze sie tym chwalisz. przeciez my tutaj promujemy bezpieczna jazde. Z prawem jazdy bez alko i bezpieczna tj zgodna z przepisami. to nie powod do dumy sowa!
swoim postem zachecasz innych mlodszych ołnembersow ktorzy chca byc tacy jak Ty, dla nich wielu jestes wzorem; by Cie nasladowali widzac ze nie przyjmujesz tego pokornie i jako pokute (prawie brzydkie slowo) tylko sie tym chwalisz wszem i wobec.

takie postepowanie jest naganne i admin powinien wyciagnac wnioski
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 21 maja 2009, 15:09

Szarlotka pisze: jestem lepsza :P przez 12 lat jazdy samochodem ani jednego punktu ani jedengo mandatu ;) byc może, a nawet jestem pewna, że jeżdżąc moto miałabym ich ze 126 :mrgreen:
Tylko dodaj Ciacho, że przez te 12 lat jazdy samochodem, zrobiłas mniej więcej tyle km, co przeciętny kierowca w długi weekend majowy ;p
Mało tego śmigasz tylko po Nowojorskich zaroslach, a najdalej gdzie się wypuszczasz to działka, Legionowo i ewentualnie Łomianki.
Bez urazy, ale jeździć a jeździć ;p
Ostatnio zmieniony pt 22 maja 2009, 07:30 przez muchaok, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » czw 21 maja 2009, 15:15

Luke pisze:a tak btw to zachowales sie z deka nieodpowidzialnie przekraczajac predkosc.
malo tego jeszcze sie tym chwalisz. przeciez my tutaj promujemy bezpieczna jazde. Z prawem jazdy bez alko i bezpieczna tj zgodna z przepisami. to nie powod do dumy sowa!
swoim postem zachecasz innych mlodszych ołnembersow ktorzy chca byc tacy jak Ty, dla nich wielu jestes wzorem; by Cie nasladowali widzac ze nie przyjmujesz tego pokornie i jako pokute (prawie brzydkie slowo) tylko sie tym chwalisz wszem i wobec.
Tak jest! Ja sam bym dosolił Ci jeszcze z 10 pkt. Kto tak szybko jeździ moto!!!! Oj nieładnie!

Awatar użytkownika
Szozdul
pisarz
pisarz
Imię: Maciek

Post autor: Szozdul » czw 21 maja 2009, 15:22

Luke pisze:a tak btw to zachowales sie z deka nieodpowidzialnie przekraczajac predkosc.

A juz myslalem ze będą zawody kto ma wiecej punktów :)

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » czw 21 maja 2009, 15:30

ja mam tylko dwa i wstyd mi z tego powodu.... :(

jak moglem narazic innych na niebezpiecz wtedy przekraczajac dozwolona predkosc???
bije sie w piers co rano!
ale akurat bylo z gorki i jechalem na luzie by oszczedzic zupy troche
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Siogu
pisarz
pisarz
Imię: Małgorzata

Post autor: Siogu » czw 21 maja 2009, 16:30

A ja mam wypożyczone 6
NIE KIERUJE ALE LATAĆ LUBIE

GaBaS
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: GaBaS » czw 21 maja 2009, 16:55

Luke a może to nie Sowa przecież było zamazane.

Swoją drogą dobrze, że nie trafił w totka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GaBBaS

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » czw 21 maja 2009, 17:03

muchaok pisze:
Tylko dodaj Ciacho, że przez te 12 lat jazdy samochodem, zrobiłas mniej więcej tyle km, co przeciętny kierowca w długi weekend majowy ;p
Mało tego śmigasz tylko po Nowojorskich zaroslach, a najdalej gdzie się wypuszczasz to działka, Legionowo i ewentualnie Łomianki.
wiesz Mucha tu jest temat punktów i mandatów a nie konkurs na nawijanie kilometrów bądź na kierowcę rajdowego. Fakt jest fakt, punktów nie było i nie ma, to samo z mandatami.
A Tobie jak żal tyłek ściska to zacznij jeździc wokół komina i tez nie będziesz ich miał.
:evil

:evil
Ostatnio zmieniony pt 22 maja 2009, 07:33 przez Sprzedam BMW Celika, łącznie zmieniany 1 raz.
Moczynos w futrze model 2016 help

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 21 maja 2009, 18:36

Luke, Masz u mnie browara. Oczywiście po, a nie przed jazdą. Uprzejmie dziękuję za zwrócenie mi uwagi na niestosowność tak postępku na drodze jak i późniejsze opisanie mego karygodnego zachowania. Zrozumiałem swój błąd i cieszę się, że zostałem ukarany. Należało mi się i mam za swoje. Żałuję, że z mego powodu państwo (pan i pani lub jak właściwiej by było pani i pan) policjanci musieli narażać swe zdrowie a może i życie by mnie - pirata dogonić i powstrzymać. Nie wspomnę już o niepotrzebnie spalonej państwowej benzynie, którą można by wykorzystać w lepszym celu.
W odpowiedzi na złotą myśl Luka apeluję do wszystkich ownersów: NIE BIERZCIE ZE MNIE PRZYKŁADU I ZAWSZE JEŹDZIJCIE ZGODNIE Z PRZEPISAMI. SAMI ZOBACZYCIE JAK PRZYJEMNA JEST JAZDA Z CZYSTYM SUMIENIEM. 8)

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » czw 21 maja 2009, 18:48

muchaok pisze:
Mucha co do tego, że ja sporo śmigam chyba nie masz wątpliwości :twisted:

Prawo jazdy ma od 29 lat aż wstyd się przyznać, jeżdżę i puchą, i moto a jak dotąd mam zerowe konto i tak ma zostać :lol:

Piotruś do niedzieli tez zerowe posiadał, ale niestety powrót z NJ zmienił stan rzeczy :sad:

Z tymi punktami i mandatami to dużo zależy od szczęścia taka jest smutna prawda ;)

Sowa oby na tej szóstce się skończyło, pamiętaj do zdobycia kompleciku zostało już niewiele :lol:

:wiewiora
Ostatnio zmieniony pt 22 maja 2009, 07:37 przez Ruda i Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » czw 21 maja 2009, 21:07

No i po moich spodniach :evil:

ale propagować bezpieczną jazdę można :mrgreen:

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » pt 22 maja 2009, 07:38

Fred pisze:No i po moich spodniach
A co? zestrałeś się ze strachu czy ze śmiechu?
:lol:

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » pt 22 maja 2009, 07:44

Jako admin, z uwagi na naukę dla potomnych postanowiłem nie kasować postów by zostawić naukę dla młodych kierowców, że szybka i niebezpieczna jazda jest zagrożeniem dla innych użytkowników dróg a szczególnie dla policjanów narażających codziennie swoje życie a ścigających piratów.

Dlatego jak napisał kolega Luke nie należy wzorować się kolegą Sową i jeździc zgodnie z przepisami.
Luke pisze:bije sie w piers co rano!
I to jest postawa godna pochwały, widać że ma wyrzuty sumieniai zapewne ma silne postanowienie poprawy.

[glow=red]ALE CZAD[/glow]

ODPOWIEDZ