UMARŁA W WARSZTACIE

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » wt 27 sty 2009, 23:31

ja pierdyle, czy dobrze slysze? czy to jest to koło na zdjęciu ?

jak on KUREWa dokręcał to niby sprzęgło ? nawet się nei maca tego koła !! a jak zdejmuje sprzeglo to najpierw tamte koło od impulsatora no ja pierd co za gość, serwisówkę przed Nos trzeba było mu zasadzić :evil:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
DARAYAVAHUS
pisarz
pisarz

Post autor: DARAYAVAHUS » śr 28 sty 2009, 10:43

No, szpenio pierwsza klasa. To już lepiej samemu sobie robić naprawy... Przynajmniej wiadomo, co się samemu zjeba...ło w razie co... :D

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » sob 31 sty 2009, 23:56

KolczyK pisze:ja pierdyle, czy dobrze slysze? czy to jest to koło na zdjęciu ?

jak on KUREWa dokręcał to niby sprzęgło ? nawet się nei maca tego koła !! a jak zdejmuje sprzeglo to najpierw tamte koło od impulsatora no ja pierd co za gość, serwisówkę przed Nos trzeba było mu zasadzić :evil:
Serwisówkę ma...... a ja się nie oddzywałem i tylko słuchałem co mi jeszcze dopowie :evil:
Mogłem to sam zrobić, tylko że teraz praca inna( zajeb..... wymagająca) i brak miejsca w miare czystego na takie operacje. Moto odebrałem w piątek przed wielkim śniegiem ;-) Przyjechałem na same otwarcie bo chciałem żeby zimna była..... Stwierdził że jego aku lepiej kręci i odpalimy na jego( w połowie 2008 kupiłem od niego nowe aku ). Pytam się mechanika dlaczego jego 3 letnie aku lepsze od mojego chociaż ta sama firma itd, podobno dlatego że mam alarm i zajechałem aku.... cytuje: każda cela pracuje na te 13 wolt a u ciebie to już tak nie jest....rozumiesz???? Tak przypadkiem to powiem o sobie że zakładam car audio,alarmy i tego typu sprzęta. Siedzę cicho..... cytuje: świeczki masz te stare, przeczyszczone i jeszcze trochę pojeżdzisz :evil: Nie wspomnę że rozebrał całe moto i dopiero na koniec po moich usilnych namowach zajrzał pod dekiel sprzęgła. Miałem tylko jedną myśl w głowie.....spierda.....ać z tamtąd bo zaraz mi styki puszczą! Jak już czekałem żeby wyjechać na jezdnię,ruszyłem kierownicą w prawą stronę i...... moto wkręciło się aż do odcięcia!!!! Linka gazu była żle ułożona a na dworze 0 stopni i na bank bym leżał.... Teraz moto jest już w domu i ostatni raz oddałem je temu typkowi. Firma to KEMOT i omijajcie ją szerokim łukiem!!! Dużo ludzi się tam przejechało na zajeb.....ych naprawach. W tamtym roku robiłem u niego serwis przed sezonem, z aku zostawiłem prawie 700 stówek. Na pytanie jaki mam olej dowiedziałem się że dobry!!!! i tyle. Jak was kiedyś niemoc złapie w moim zasięgu to dzwońcie a na pewno pomogę i wskaże serwis warty zaufania. Pozdro for all :grin:
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
Sylwio
klepacz
klepacz
Imię: Sylwester
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Sylwio » ndz 01 lut 2009, 00:07

No to w sumie masz szczęście, ze olej jest chociaż dobry. Pozdrawiam i oby zero więcej takich niespodzianek.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » ndz 01 lut 2009, 10:22

robsonic, pewnie ci się wydaje, że na początku tego wątku napisałem "nie zabijaj od razu człowieka", tak? Jeśli tak, to tylko ci się wydaje. Ja tego nie pisałem, a jeśli tak jest napisane, to ktoś się pode mnie podszył.
Co za gmol? Całe szczęście, że chociaż olej dał dobry.

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » ndz 01 lut 2009, 10:57

I tu jest jeden pozytyw moto jest już w Twoim garażu.Jest masa takich tępaków..ale i dobre serwisy mają "wpadki"Panowie ze śląska pewnie słyszeli np o hamowni u ratki??:D
sezon lub dwa temu chłopcy w serwisie chcieli wziąść na hamownie TDMke o ile pamiętam.Właśćiciel dowiedział się tylko tyle że jego moto(które w ogóle nie maiło być na hamowni)troszkę sie odczepiło i pojechało w śćiane.Na szczęscie serwis rozwiązał sprawe i nie było problemów
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » pn 02 lut 2009, 07:37

Aaa,zapomniałem dodać..... żeby dokręcić sprzęgło załatwiłem kolesia który dorobił nasadkę do przykręcenia śruby kosza sprzęgła i dałem mu ją za free... człowiek całe życie głupi jest ;-)
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » pn 02 lut 2009, 08:48

generalnie niech wypier.....lala :-) otowrzyłbym kapę i zobaczył te koło co z nim neitak, kjeśli widac slady prostowania, wyjalbym i niech kupuje nowe, cham pieprzony.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

ODPOWIEDZ