Magix, nie w tym problem. Kazdy z nas popelnia bledy. Nie raz popelnilem gafe, nie raz jakis kolo chcial mnie skosic. Problem nie w tym. To co ostatnio widze na drogach i to o czym pisze sensi, zakrawa na kawal z serii "Wiesz jaki jest szczyt chamstwa? - Nasrac na wycieraczke, zapukac i poprosic o papier."sensi pisze:jesli mozna to ja tez wtrace swoje trzy grosze. choc nie jestem szowinista to cos w tym jest ze kobiety- zastrzegam, ze nie wszystkie- jezdza nieco inaczej niz reszta spoleczenstwa. moja pierwsza gleba w tym roku spowodowana przez kobiete- pani wycofuje z podporzadkowanej i ni z tego ni z owego zatrzymuje sie na srodku drogi. ja po heblach, moto w slizg i lezymy. wstaje, pani otwiera szybe i pyta czy wszystko ok ja mowie, ze tak a ta szpula i jej nie ma. nawet nie zdazylem spisac numerow... sprawa z przedwczoraj. zatrzymuje sie przed swiatlami na skrzyzowaniu zeby przepuscic kolesia, ktory skreca w prawo przecinajac moj pas ruchu, mijaja dwie sekundy i czuje uderzenie w tyl. pozbieralem sie z gleby i pytam sie co jest k....a grane a ona ze to moja wina bo sie zatrzymuje! dwie akcje w tym roku i obydwie z winy kobiet...
[ Dodano: 2008-06-26, 16:03 ]
aha zapomnialem dodac ze jako zastepcze moto dostalem v-teca z 2007

Nawet w gazetach nie dawno pisali - Diagnoza spoleczna 2008, ze nastolatki przescignely juz chlopcow w spozywaniu alkoholu, probach z narkotykami i w agresjii. Jakos to sie ladnie skalda z tym co obserwuje.
Moze faktycznie propozycja Achmeda jest jedyna sluszna