Świetny artykuł o VFR
- Niron
- klepacz

- województwo: lubelskie
Re: Świetny artykuł o VFR
ciekawi mnie jak jeździ ta najnowsza względem pierwszej generacji która mnie nie zachwyciła swoim prowadzeniem, oczekiwania chyba były inne, a o hamulcach to już nawet nie ma co wspominać, ta najnowsza podoba mi się z wyglądu jeszcze bardziej niż te poprzednie 
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Miałem okazje każdym genem pojeździć i jest dosłownie przepaść. Na nowej nie walczysz o życie i tym samym skupiasz się na radości z jazdy. Nowa hajka to najłatwiejszy motocykl jakim jeździłem. Oczywiście z włączoną elektroniką. Na drugim biegu pokazuje na wyświetlaczu że chce iść na koło ale jak masz to wyłączone to nie idzie tylko pokazuje 
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- Niron
- klepacz

- województwo: lubelskie
byłem w niedziele na targach i stała tam Hayka ale tyle ludzi było do niej że nie chciało mi się w kolejce stać żeby sobie siąść i zobaczyć porównanie do 1 gen
oczywiście tylko jako pozycja za kierownicą bo jazd to tam nie było
jako współczesny motocykl to raczej powinna być dużo lepsza od tego co było pod koniec lat 90
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”