Bum VFR w Bydgoszczy

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
zaba80r
pisarz
pisarz
Imię: Piotr
województwo: poza granicą Polski

Re: Znowu bum vfr :)

Post autor: zaba80r » ndz 06 lip 2014, 23:23

kubatron .....fotki jajca po wypadku raczej czym nie wytrzymał ;) trauma na cale zycie
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...

Awatar użytkownika
magik
klepacz
klepacz
Imię: Mathias
województwo: śląskie

Post autor: magik » ndz 06 lip 2014, 23:37

Śmiechy hihy, ale to nie ma co sie śmiać, bo to jest straszne że nie ma ochraniaczy na klejnoty. Ciekawe czy w futbolowym dało by się jeździć. Chyba najgorszemu wrogowi bym nie życzył takiej straty, albo nie spotkałem jeszcze takiej łajzy.

Gracek_01
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Gracjan
województwo: zachodniopomorskie

Post autor: Gracek_01 » pn 07 lip 2014, 13:48

Szybkiego powrotu do zdrowia

Awatar użytkownika
Vermilion
klepacz
klepacz
Imię: Adam
województwo: wielkopolskie

Post autor: Vermilion » pn 07 lip 2014, 14:22

Zanosi sie na to ze jutro wychodze. Dluga "rehabilitacja" przede mna a na pewno seksualny post :) do tego pozniej badania jeszcze, kontrole i o jezu. Ale fotki moto z miejsca wypadku postaram sie jutro wrzucic jak kumpel zrobil. Sam jeszcze moto nie widzialem i nie wiem czy da sie to ratowac. Zobaczymy jaka wycene z OC dostane. Bo na jajka zanim zloze w ogole wniosek to leczenie musi sie skonczyc.
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila

Awatar użytkownika
zaba80r
pisarz
pisarz
województwo: poza granicą Polski

Post autor: zaba80r » pn 07 lip 2014, 14:55

Jajka są bezcenne to co oni mają wycenić ;) ps spokojnosci i rychłego powrotu do zdrowia
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...

Awatar użytkownika
Miszak
pisarz
pisarz
Imię: Łukasz
województwo: pomorskie

Post autor: Miszak » pn 07 lip 2014, 15:36

O to nieźle . Człowiek przez weekend nie zagląda , a tu takie jaja :oops: . Za jaja to sorry. Szybkiego powrotu do zdrowia.
KISZCZAK
519 082 037

Awatar użytkownika
Vermilion
klepacz
klepacz

Post autor: Vermilion » pn 07 lip 2014, 19:45

http://zapodaj.net/3f48ec823891d.jpg.html

Zdjecie nr 1 reszta jutro

Faktycznie pierwszego dnia bylo mi do smiechu bo zanosilo sie tylko na zwichniety bark i obita miednice ale jak sprawa przeszla na jajko to zrobilem ladna twarz do zlej gry... boje sie troche o swoja plodnosc. Tak swoja droga to na prawie 2 miechy mam urlop od seksu, jeziora i opalania (przynajmniej w tych miejscach). Nie wiem tez co z powrotem do pracy bo nie wolno mi boegac, dzwigac i ogolnie sie przemeczac. Chociaz auto wolno mi prowadzic bo od motocykla pauza pol roku.

Ten ziomek od quada sciga sie w Speedway Quad i w bdg wpadl w bande. Zastanawialismy sie dzisiaj nad asnie suspencerem na motocykl...
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!

Awatar użytkownika
figaro
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Tomasz
województwo: pomorskie

Post autor: figaro » pn 07 lip 2014, 19:54

No Kolego, ładnieś ją załatwił :|
Co do zdrowia, troszkę potrwa zanim wrócisz do latania.
Pozdrowienia i zdrówka życzę.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
Vermilion
klepacz
klepacz

Post autor: Vermilion » pn 07 lip 2014, 19:56

Toc to nie moja wina. Sam sobie drogi nie zajechalem. Predkosc duza tez nie byla bo poza lagami (kolo tarcze) i chlodnicami wszystko poki co wydaje sie ok. Ot chlopak chyba w ogole nie zwrocil na mnie uwagi bo wyjechal na 1 metr przede mna a ja go widzialem sporo wczesniej
Czasu pomyslec o uniku nawet nie bylo. Z rama pojade na pomiar geometrii.

Awatar użytkownika
kiki
ostry klepacz
ostry klepacz
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: kiki » pn 07 lip 2014, 20:33

Z tym bzykaniem to poważnie szlaban na 2 miechy ? :?: .
A kolesia ciśnij, postaraj się aby zabecelował dobrze- jak nie potrafi jeździć to niech na piechotę chodzi.

Awatar użytkownika
ADHD VFR
pisarz
pisarz
Imię: Michał

Post autor: ADHD VFR » pn 07 lip 2014, 20:46

Szybkiego powrotu do zdrowia sam zaliczyłem szlifa z 1mies temu ale nie skasowałem moto tak jak Ty. Trochę koszty bd spore zwłaszcza jak zegary dostały , stelaż czaszy czy widełki :disagree
:moto :killer

Awatar użytkownika
piter-111
bywalec
bywalec
województwo: kujawsko-pomorskie

Re: Bum VFR w Bydgoszczy

Post autor: piter-111 » wt 08 lip 2014, 11:38

Vermilion pisze: Jestem po zabiegu szycia lewego jadra bo mu sie peklo, zwichniety bark i pelno sincow i stluczen. Do wtorku zostajr w szpitalu. Jak wyjde wrzuce zdjecie motocykla.
o ku..wa - a myślałem że z tymi spuchniętymi jajami to taki żarcik........ :oops:
No no....nie ma czego zazdrościć.
Dochodź szybko do formy......motocyklowej...no i tej...jajecznej.....
pozdr. :)

Awatar użytkownika
Vermilion
klepacz
klepacz

Post autor: Vermilion » wt 08 lip 2014, 16:45

Jestem już w domu w bdg. Jutro jadę do Wałcza odpoczywać i w przyszłym tygodniu na spokojnie zajmę się sprawą motocykla. Nie będę wrzucał nie wiadomo ilu zdjęć. To obrazuje najlepiej całą sytuację... Prędkość zderzenia dokładnie taka jak prędkość jazdy, bo ja nie zdążyłem gazu nawet przymknąć, o hamulcach czy unikach nie wspominając, a chłopak też mówił, że zauważył mnie dopiero jak byłem na jego masce więc hamulca nie wciskał także siła się zsumowała....

Może to nawet i lepiej, że nie zahamowałem, dzięki temu uderzyłem w jego przód, motocykl nie zanurkował pod Golfa tylko na niego wjechał (zabierając zderzak kolektorami - to coś plastikowe co leży pod motocyklem to nie moje boczki bo ich moje moto nie ma, ale zderzak golfa ), a ja wyleciałem do przodu zamiast ryć głową w blaszy.

http://zapodaj.net/b5097b7395927.jpg.html

Najciekawsza jest inna rzecz, zauważcie miejsce kontaktu motocykla z samochodem. Mnie ta zastanawia... czy on czasem nie chciał konkretnie ściąć tego zakrętu? Nie pamiętam sytuacji aż tak dobrze, ale punkt uderzenia na to by wskazywał.
Ostatnio zmieniony wt 08 lip 2014, 17:10 przez Vermilion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hubu
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: mazowieckie

Post autor: Hubu » wt 08 lip 2014, 17:01

kiki pisze:Zdrowiej szybko!!! A z tym jądrem- to jakby nie daj Boże była lipa to z jednym też będziesz mógł robić dzieciaki ?
Spoko, na jednym cały czas można strzelać bramki na wyjeździe ;)

Awatar użytkownika
Robertos
pisarz
pisarz
Imię: Robert
województwo: zachodniopomorskie

Post autor: Robertos » wt 08 lip 2014, 18:11

hehe, naszła mnie myśl odnośnie jądra
jak dasz cynk na forum to myslę że szybko uformuje się lotna brygada szybkiego reagowania w kwestii wyręczenia starania się o potomka
FZ6S->VFR800 V-tec ABS "06->brak

ODPOWIEDZ