U nas jest tak że ten co gotuje to nie zmywamozek pisze:nikt nie chce w domu gotowac, bo nikt nie chce naczyn zmywac

U nas jest tak że ten co gotuje to nie zmywamozek pisze:nikt nie chce w domu gotowac, bo nikt nie chce naczyn zmywac
Ja natomiast preferuję inne sposoby podziału obowiązkówTomek Grudziądz pisze:U nas jest tak że ten co gotuje to nie zmywa
Zbadałem sprawę i okazało się, że to tylko regulator napięcia. Poprzedni właściciel go wymieniał i pod sprzedaż założył pewnie jakieś najtańsze gówno aby było.Niron pisze:uuu to faktycznie nie ciekawie temat wygląda
tak opalonych wtyczek to już tu na forum trochę widziałem, oj wstyd dla japończykówKoobsky pisze:....Zeszło mi się jednak z tą operacją ponad 2 godziny bo po drodze napotkałem na taki oto problem...Niron pisze:uuu to faktycznie nie ciekawie temat wygląda
fajne bylo i ladnie wyremontowane, nie ma sie czego cieszyc, kase potrzebujemy to i sprzedalismyZając pisze:Podobno człowiek się cieszy dwa razy jak kupuje i jak sprzedaje a tu...
Powiem szczerze, że by ich tak szlag trafił.. Regulator w CBR nie jest w zbyt szczęśliwym miejscu bo schowany jest w zadupku.Robertos pisze:tak opalonych wtyczek to już tu na forum trochę widziałem, oj wstyd dla japończykówKoobsky pisze:....Zeszło mi się jednak z tą operacją ponad 2 godziny bo po drodze napotkałem na taki oto problem...Niron pisze:uuu to faktycznie nie ciekawie temat wygląda
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości