AmenPETER pisze:właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet
Kasiorek napisał:Ja sobie z nim pogadam i zabiorę mu kluczyki od sztuki i koniec latania.
i właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet

AmenPETER pisze:właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet
Kasiorek napisał:Ja sobie z nim pogadam i zabiorę mu kluczyki od sztuki i koniec latania.
i właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet

No ja to nie wiem czy to dobry pomysl, widzialem kiedys na jakiejs stronie nabor do MC "Mistrzow Calowania" ale nie myslalem ze to czysto meska organizacja... dobrze ze sie nie zapisalemPETER pisze:i właśnie dla tego do MC nie przyjmują dziewczyn -kobiet

bedzie sie dzialo, bedzie sraczka przed obamaarcziartur pisze:a będzie coś się działo w ten czwartek ??

po raz pierwszy
  po raz pierwszy 

a jak będzie zamknięte rozdroże to np może być jakieś inne miejsce
  a jak będzie zamknięte rozdroże to np może być jakieś inne miejsce  

kwestia przyzwyczajenia, do następnego
  kwestia przyzwyczajenia, do następnego  

Nie wiem, kto prowadził ale to wina tego przed Tobą, a nie twojadarqvader pisze:szkoda tylko, że po drodze was zgubiłem

wina niczyja, dupa jestem i tyleMC_Hammer pisze:Nie wiem, kto prowadził ale to wina tego przed Tobą, a nie twojadarqvader pisze:szkoda tylko, że po drodze was zgubiłem

powinieneś trzymać się z przodu bo na końcu trzeba mocno odkręcać, ale każdy się rozglądał czy jesteśmy wszyscy z tym, ze część odłączała się do domów po drodze i w sumie nie wiadomo było ilu Nas jestdarqvader pisze:wina niczyja, dupa jestem i tyle

więc tak kombinował żeby jak najwięcej zgubić
  więc tak kombinował żeby jak najwięcej zgubić 

No to wszystko wyjaśnia, On i ten jego minibikePETER pisze:KAWA prowadził

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości