POZYTYWNIE :)
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Zapowiada się pozytywny tydzień, w końcu coś innego, niż monotonne szlajanie się między Moskwą i Dusseldorfem. W poniedziałek do Moskwy, ale tym razem Lufthansą przez Hamburg na Domodedovo, czyli obecnie najbezpieczniejsze lotnisko w Rosji. Pozytyw. W środę z Moskwy Aeroflotem do Permu. To potrójny pozytyw. Aeroflot jest moją ulubioną linią, w Permie jeszcze nie byłem, tam w nocy temperatura spada poniżej 30 stopni. Środowisko wolne od bakterii
W czwartek Perm - Frankfurt z międzylądowaniem w Niżnym Novgorodie i Frankfurt - Warszawa. To kolejne pozytywy. Nigdy nie miałem lotu z międzylądowaniem, nigdy nie leciałem arbuzem A321, a do lotniska we Frankfurcie mam szczególny sentyment od czasu, kiedy sześć lat temu spędziłem tam cały dzień, bo w całym Dojczlandzie padł system komputerowy Lufy. Nic nie startowało, nic nie lądowało, nic nie można było kupić do jedzenia więc obsługa lotniska rozdawała strudzonym wędrowcom banany i colę. Qrrrr jak mnie pewnego dnia wyyebiom z tej roboty to będzie mi smutno, bo drugiej takiej nigdzie nie znajdę.

The best is yet to come! 

-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
....a to czym się zajmujesz, tak z ciekawości....nie to żebym punkty zbierał konkursVFRKrzysztof pisze:Qrrrr jak mnie pewnego dnia wyyebiom z tej roboty to będzie mi smutno, bo drugiej takiej nigdzie nie znajdę.

Adam