Jacko, jakie plany? Ja miałem na myśli to, że jak rano do sklepu po bułki jedziesz, to do Gniazda na kawe wpadniesz. PRZECIEŻ TO PO DRODZE!!!Jacko pisze:plany bez zobowiązań wiec trzeba troszeczkę poczekać.
POZYTYWNIE :)
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Piękna Jacko - a jak chcesz to Ci prawdziwą szlifiereczką kątowa marki Bosch mogę obciąć jedno ramionko wahacza - choć troszkę będzie podobna do VFRy
Na takiej to on po zapalki do Sopotu powinien latać.
A jak będziesz tak mocno zapie.dalał to my Ci oponki pozamykamy - na kłódkę i klucz za dekolt Ołnersicy wrzucimy. Znam Cie - jesteś gentelmanem... nie sięgniesz

Na takiej to on po zapalki do Sopotu powinien latać.
A jak będziesz tak mocno zapie.dalał to my Ci oponki pozamykamy - na kłódkę i klucz za dekolt Ołnersicy wrzucimy. Znam Cie - jesteś gentelmanem... nie sięgniesz

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Jacko
- ostry klepacz
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Dzięki mors, wiedziałem że cośwymyślisz żeby ją upodobnić do VFR'ki
A latanie do Spoptu po zapałki to nie jest zbyt poważna sprawa ??
Może jakąś błachostkę byśwymyślił

A latanie do Spoptu po zapałki to nie jest zbyt poważna sprawa ??
Może jakąś błachostkę byśwymyślił

To mi dowaliłeś.............i co.......teraz już nigdy tam sięgnąć nie będę mógł ??mors pisze:klucz za dekolt Ołnersicy wrzucimy. Znam Cie - jesteś gentelmanem... nie sięgniesz

- Jacko
- ostry klepacz
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
buuuuuuuuuuuu, to jest temat "Pozytywnie" a jak Ty chces mnie w takiej czynności wyręczać to nie jest to dla mnie pozytywnemors pisze:Co do damskich dekoltów - wiesz,... masz mnie. Zawsze chętnie zrobie to za kumpla

No ale sądzę że coś siewymużdży

Więc ogólnie dziękuję za pozytywne odebranie zmiany mojej niuni

A co ma jedno do drugiego? Można jedną ręką dłoń niewieścią ująć i ku ustom swym powieść, a drugą dłonią ownersicy dekolt spenetrować celem klucza posiędnięcia. Byle nie nachalnie, bo całe dżentelmeństwo diabli wezmą i wysiłek pójdzie się... jak to ostatnio ma miejsce z naszym naczelnym i pigułkami z białego miasteczka koło KPRM.mors pisze:Znam Cie - jesteś gentelmanem... nie sięgniesz
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Dzieki Morsie
Po prostu dołożyli nam troche takich przedmiotów żeby nam za lekko nie było
Ale to tak zupełnie na boku i za dobrze sie w takich dziedzinach nie czuje
Pozytyw - Poznałem kolejnych Ownersów
[ Dodano: 2007-06-29, 12:38 ]
a dzisiaj metaloznawstwo
tyle że na 3 no ale trudno
wakacje

O nieee.. Nigdymors pisze: no to mamy Makro Ekonomistę