Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
trzeba kogoś wysłać pod grappę żeby stał cały wieczór na wszelki wypadek, jakby ktoś nie zajrzał dziś do tematu i pojechał tam zgodnie z wczorajszym ustaleniem.... To co, kto się zgłasza na ochotnika?
Szarlotka- ten żółw jest duży i bardzo agresywny, o ile Twój kto nie jest jakąś wielką panterą to obawiam się, że mógłby mieć kłopoty

Szarlotka- ten żółw jest duży i bardzo agresywny, o ile Twój kto nie jest jakąś wielką panterą to obawiam się, że mógłby mieć kłopoty

- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
oczywiście, że sie .j.b.n. ;-P
i dlatego ide na noc do pracy bo nie moge sie pokazywac z moczynosem w jednym lokalu. wpadnie jakis glupi pomysl do tego pijanego lba i bedzie rozroba
i dlatego ide na noc do pracy bo nie moge sie pokazywac z moczynosem w jednym lokalu. wpadnie jakis glupi pomysl do tego pijanego lba i bedzie rozroba

Ostatnio zmieniony czw 24 lut 2011, 16:49 przez mrf, łącznie zmieniany 1 raz.
A Rh POSITIVE
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Piotrze mam dwa koty które dorastają do 10 kg, rasa syberyjska, nie gniotsa nie łamiotsa, mordercy spod Uralu
zapraszam żółwia na kolację
[ Dodano: |24 Lut 2011|, o 16:49 ]

[ Dodano: |24 Lut 2011|, o 16:49 ]
Ryba nie uruchamiaj się, z tym piciem to żarty są....ryba pisze:Ja proponuję najebcie się przed spotkaniem i nie będziecie mieli problemu z alkoholem w Country Barze bo z tego co piszecie to nie wiem czy bardziej Wam zależy na .j.b.n. się czy na spotkaniu z Ownersami.
Moczynos w futrze model 2016 help
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Rybko, przecież wiesz, że spotkania to tylko dobry pretekst dla żon, dziewczyn, rodziny do tego żeby wreszcie móc iść spokojnie do pubu i się nieźle zrobićryba pisze:nie wiem czy bardziej Wam zależy na .j.b.n. się czy na spotkaniu z Ownersami.

A poważnie to są to tylko wolne żarty, i tak 3/4 przyjedzie samochodami

- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania