A w poniedziałek lecę do Odessy i budiem guliat' z moim kolegą Giennadijem, który wszystkich Ruskich potrafi przepić
POZYTYWNIE :)
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Wróciłem z Moskwy. Nigdy w życiu nie wypiłem w ciągu tygodnia takiej ilości wódki, jaką wlałem w siebie od poniedziałku do wczoraj. Codziennie impreza co najmniej do drugiej w nocy, pobudka o ósmej i praca do osiemnastej. Żadnych przykrych dolegliwości. Ruscy patrzyli na mnie z ogromnym szacunkiem
Wódka Russkij Standart najlepszą wódką na świecie jest!!!!!
A w poniedziałek lecę do Odessy i budiem guliat' z moim kolegą Giennadijem, który wszystkich Ruskich potrafi przepić
The best is yet to come! 
- brii
- pisarz

- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Całej wątroby życzęVFRKrzysztof pisze:Wróciłem z Moskwy. Nigdy w życiu nie wypiłem w ciągu tygodnia takiej ilości wódki, jaką wlałem w siebie od poniedziałku do wczoraj. Codziennie impreza co najmniej do drugiej w nocy, pobudka o ósmej i praca do osiemnastej. Żadnych przykrych dolegliwości. Ruscy patrzyli na mnie z ogromnym szacunkiemWódka Russkij Standart najlepszą wódką na świecie jest!!!!!
Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
- rommi
- ostry klepacz

- Kontakt:
Pozytywne jest to, że nie zabrano mi prawa jazdy - tylko skierowano na egzaminy A+B za przekroczenie dopuszczalnej ilosci punktów karnych. Tak więc mam nadal prawko i mogę jeździć po drogach naszego pięknego kraju (chyba, ze nie zdam egzaminów w wyznaczonym terminie - wtedy odbierają uprawnienia
)
To tak dla informacji dla zainteresowanych bardziej ode mnie w tym temacie.
To tak dla informacji dla zainteresowanych bardziej ode mnie w tym temacie.
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
- tayayay
- teksciarz

- Imię: panie daj
- Kontakt:
MEGA POZYTYWNIE!
Dziś, pierwszy raz od miesiąca, zrobiłem sobie moto-przejażdżkę. Niewyżycie spowodowało, że prawie nie odłączałem wszystkich zaworów, kładłem się najmocniej jak pozwalają me mierne umiejętności, zaciągałem się zapachem sobóckich lasów, hamowałem z piskiem, machałem wszystkim łącznie z dziadziami na skuterach, rżnąłem ponad dwie paki po A4, bawiłem się klaksonem, tańczyłem stojąc na światłach i się popłakałem ze szczęścia
Niesamowite!
Co ta sesja egzaminacyjna robi z ludźmi, dżizas! A do końca drogi krzyżowej jeszcze daleko - 03.07.2010
....a właściwie mnie to nie martwi
Nie dziś! Dziś jest idealnie!
Dziś, pierwszy raz od miesiąca, zrobiłem sobie moto-przejażdżkę. Niewyżycie spowodowało, że prawie nie odłączałem wszystkich zaworów, kładłem się najmocniej jak pozwalają me mierne umiejętności, zaciągałem się zapachem sobóckich lasów, hamowałem z piskiem, machałem wszystkim łącznie z dziadziami na skuterach, rżnąłem ponad dwie paki po A4, bawiłem się klaksonem, tańczyłem stojąc na światłach i się popłakałem ze szczęścia
Niesamowite!
....a właściwie mnie to nie martwi