hehe ewentualnie martwyadam.ada pisze:Na taką chorobę to najlepszy spirytus z mlekiem.
Przepis:
Na szklankę spirytusu lejesz 5 kropli mleka, jak wypijesz litr mleka będziesz zdrowy.

hehe ewentualnie martwyadam.ada pisze:Na taką chorobę to najlepszy spirytus z mlekiem.
Przepis:
Na szklankę spirytusu lejesz 5 kropli mleka, jak wypijesz litr mleka będziesz zdrowy.
Bo kobiety to niewolnice i to facet decyduje co maja robić, no i oczywiscie faceci to nie rowalają samochodów...!!!!!!!!!!!!!1Falcon pisze:( Benio dał szlaban na 204 )
Mercem już było i pewnie dlatego teraz Seat ( Benio dał szlaban na 204 )ivan pisze:Dobrze że nie mercem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o kur.......współczuje moja madzia tez........od 1.5 rokuMela pisze:szukam pracy....
Moja szanowna małżonka też bezrobotna ale ma zasiłek jeszcze 6 miesięcy. Rozgląda się w kierunku rękodzielnictwa itp. namawiam ją aby firmę założyła. Może połączycie siły. Grudzień to słaby termin na znalezienie pracy chyba że dorywczą jako Mikołaj bądź Śnieżynkikubatron2 pisze:o kur.......współczuje moja madzia tez........od 1.5 rokuMela pisze:szukam pracy....
nowi wyjadą z naszej pięknej zielonej wyspy za chlebem wiec pewnie jakies miejsca pracy sie zwolnią. głowa do góry bedzie dobrzedamlew pisze:od nowego roku nowe budżety to i stanowisk pracy powinno być więcej
szczęście w nieszczęściu, przynajmniej nie będziesz się musiał martwić prezentem dla szwagra pod choinkę, ale faktycznie tanio nie jestkiki pisze:president michigan - i to do tego byla to antena szwagra.... (nowa od 260 zł do 300)...
Kiki, ja stawiałem auto wszędzie, w wawie, radomiu, grójcu i antena była i nigdy nie zginęła. Postawiłem u rodziców, za ogrodzeniem (zamknięta brama, furtka) i jakiś sku..l zajumał mi antene presidenta. Tydzień temu taką samą akcje miał sąsiad, tylko zaje..l mu z dwóch aut. Takim bym łapy połamałkiki pisze:Jakiś sku**iel zajebał mi antene cb z auta. 150 zł w dupe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości